Kirppistelyä
Yhdistyksellä on tällä hetkellä kirpputoripöytä yhdellä kirppiksellä, eli Alavuden Star kirppiksellä, jossa toimii myös meidän yksi tehokkaimmista tavara-ja ruokalahjoitusten keräyspisteistämme! Otamme vastaan kaikenlaisia tavaralahjoituksia myyntiin, kunhan tuote on ehjä ja puhdas. Samaa toivomme myös eläimille lahjoitettavien tavaroiden osalta, eli emme kerää likaisia sohvanpäällisiä ja jo kerran ruikittuja pyyhkeitä. Myynnistä kertyneet rahat käytetään lyhentämättömänä eläinten hyväksi.

Jos Sinulta löytyy itsellesi tarpeetonta tavaraa, jota voisimme laittaa myyntiin, ota yhteyttä. Samoin, jos haluat lahjoittaa tarvikkeita eläimillemme, niin suunnaksi Star Kirppis Kolistontiellä!

Star kirppikselle voi myös viedä tavaralahjoitukset suoraan kassalle. Ei siis tarvitse hinnoitella.


elaintiimi@gmail.com

Tämä siis edelleen voimassa!!

Haluaisitko auttaa kodittomia eläimiä? Oletko hyvä kotileipuri? Myymme tilaisuudessa leivonnaisia ja tuotto menee lyhentämättömänä kodittomille eläimille. Ilmianna itsesi meille jos haluat osallistua. Lisäksi meillä on huutava pula kissanhiekasta, märkäruoasta ja matolääkkeistä. Keräyspisteemme löytyy kirppiksen sisätiloista. Pienikin apu on tervetullutta. Mukana menossa on myös kodittomia kissoja, joita saa tulla tervehtimään. Piha-alueella tiimimme myy grillimakkaraa ja kaikki tuotto myös niistä menee suoraan eläimille. Tiimimme on koko päivän paikalla, joten tulkaapa moikkaamaan meitä! Iso kiitos jälleen kerran Star kirppikselle yhteistyöstä ❤!

Löytöeläinpäivänä Eläintiimillä on Star kirppiksellä myynnissä ulkona makkaraa ja sisällä herkkuja!!