Tilannekatsaus

23.02.2018

Tilanne on tässä kohtaa tämä: Saamme nyt viikottain pyyntöjä noutaa/loukuttaa kissoja pois pakkasesta. Osa kissoista ei ole koskaan sisällä ollut ja osa taas on pihalla joko tahallaan jätettynä tai ovat vapaasti ulkoilevia, yleensä leikkaamattomia kolleja, joita tämä morsiamen kaipuu ajaa pitkillekin reissuille. 
Pyytäisimmekin nyt että te, joiden kissat ovat vapaasti pihalla, leikkauttakaa hyvät ihmiset ne kissanne ja huolehtisitte ulkoilut niin, että kissa pääsee turvallisesti takaisin sisälle. Näillä pakkasilla ei yksikään kissa tuolla pärjää montaa päivää ja paleltumia tulee herkästi.

Toinen asia on resurssit. Nimittäin meidän. Niin paljon kuin haluaisimmekin kaikkia auttaa, pitää nyt nostaa kädet ylös ja sanoa, että emme voi ottaa yhtään enempää kissoja, ellemme saa lisää sijaiskoteja. 
Lisäksi meillä kun ei vielä ole sitä rahankeräyslupaa, emme voi julkisesti pyytää teiltä avustuksia mm.pahimmassa kunnossa oleville kissoille ja niiden kuluihin. Nämä summat, mitä eläinlääkärikäynteihin kuluu, ovat suuria ja olemme jotenkin niistä vielä selvinneet. Mikäli kissojen tilanne kuitenkin jatkuu lopputalven samanlaisena, joudumme tosissamme miettimään, miten saisimme kaikki hoidettua ja kykenemmekö siihen.

Toimimme tällä hetkellä alle kymmenen ihmisen voimalla ja omasta pussista on jokainen laittanut jo useammankin euron tähän hommaan, työtunneista puhumattakaan. Tämä on sitä, mitä jokainen meistä on aina halunnut tehdä ja tulemme tekemäänkin. Periksi ei anneta!

Kerron tämän siksi, että ottaessanne yhteyttä meihin, ymmärtäisitte, että mikäli joudumme kieltäytymään auttamasta, se ei johdu siitä, ettemmekö haluaisi, vaan siitä, että rahkeet eivät kerta kaikkiaan tällä hetkellä välttämättä riitä.

APUJA ELÄIMILLE:

Ensi viikonloppuna meidät löytää makkaraa ja leivonnaisia myymästä Star kirppiksellä. Siellä on myös pöytä 175 josta löytää kirppishinnoin hyviä löytöjä! Siellä on edelleen myös lahjoitusten keräyspiste.

Kannatustuotteitamme voi tilata sähköpostitse, kuvakansiosta löytää tuotteiden kuvat ja tiedot.

Voit myös liittyä jäseneksi ja tukea toimintaamme. Ohjeet löytyvät sivun ylälaidasta, kiinnitetystä julkaisusta.

Pakkasterveisin,

Alavuden seudun eläintiimi Ry / Janita

07.03.2019LEIKKAUSKAMPANJA!!
05.05.2018LÄHDE MUKAAN TIIMIIMME!
07.04.2018Etsitään sijaiskoteja!
03.02.2019Joutsen sai avun
17.01.2019TIEDOTE
19.09.2018Olisi hommia!
03.05.2018Info-tilaisuus lukiolla
07.04.2018Keskisen keräys oli menestys!
02.04.2018Hyvää pääsiäistä!!
23.02.2018Tilannekatsaus

Siirry arkistoon »