Kissaenkelit

Hilla

SISSI

Kun kesä ja syksy kävelevät käsikädessä tuoksujen ja värien sekamelskassa, löysi pieni pentu tiensä mutkien kautta meille, tarkemmin tuonne Marjon ja Jussin "eskariin". He antoivat tytölle luonteen perusteella nimen Sissi ja kyllä tyttö olikin varsinainen taistelija.

Sissistä tuli Marjolle se the kissa. Tiedättekö, se kun hoidat pennun pienestä asti, kahlaatte sen karikon läpi ja nousette suosta uudestaan ja uudestaan ja selviätte voittajina! Se nimittäin luo siteen ja joskus se side on sellainen erityisen spesiaali. Sissin ja Marjon juttu oli juuri sellainen.
Kun tyttö sitten lähti kotia etsimään, kävi tämä meidän Marjo aikamoisen henkisen taistelun itsensä kanssa ja ihmettelen edelleen, että hän Sissistä luopui. No, toisaalta, Sissi pääsi sellaiseen kotiin, että ei parempaa olisi voinut toivoakaan. Matka uuteen kotiin oli aika pitkä ja matkaseuraksi lähti toinenkin pentu Lumi.
Aika kului ja kaikki sujui hienoati. Kunnes Sissi täytti 8kk.
Sitten kääntyivät tähdet siihen asentoon, jonka me eläinten ystävät tiedämme. Sissin perhettä kohtasi menetys. Rakas koiravanhus tähysi tähtiin ja Sissi oli vierellä loppuun saakka. "Kunnes kuolema meidät erottaa..." Tämä hyvän ystävän poislähtö oli pikku Sissille isompi juttu kuin kukaan osasi kuvitellakaan. Se, että se pesi ja hoiti tätä koiraa ja oli lähellä loppuun asti, ei ollutkaan hyvästit. Se oli lupaus. Lupaus ystävälle, ettei sen tarvitse mennä yksin. Sissi piti lupauksensa ja se nukkui pois hieman koira ystävönsä jälkeen. Ja niin tämä kaksikko meni yhdessä kohti sitä siltaa, siltaa, jonka päässä ei ole vanhuutta eikä sairauksia.
Taivaalle syttyi kaksi uutta tähteä ❤.

Kiitos Sissin perheelle, Sissin hyvästä hoidosta ja mitä syvimmät osanottomme menetyksien johdosta ❤.

Ja meidän Marjo...Sissin äitiliini. Ja Jussi, Sissukan iskä. En osaa oikein pukea tätä sanoiksi, koska tiedän tunteen niin hyvin ja poruhan täälläkin pääsi. Teitte upeaa duunia Sissin kanssa ❤. Kyllä te tiedätte.

Tämä kooste on teille kaikille. Sissin muistolle.

Janita

Ruben.

Kolli vailla menneisyyttä. Kolli ilman tulevaisuutta. Rankka elämä jätti jäljet tähän isoon kolliin.

Korvat repaleiset, rupiset ja paleltuneet. Silmissä sarveiskalvon vanhat vammat.
Ruoka on ollut tiukassa ja ravinnon puute teki selvää pojan elimistä.
Se loukutettiin, kukaan ei kaivannut.
Se sai mahdollisuuden, mutta se muuttui.
Tänä iltana se sai mahdollisuuden lähteä tästä maailmasta sylissä, rapsutettavana, rakastettuna ja sillä oli meidät. Ei tarvitse pojan enää palella. Ei tarvitse etsiä ruokaa, ei lämpöä.
Kiitos Rubenin sijaiskodille sen hyvästä hoidosta ja osanotto myös teidän menetyksenne johdosta. Aina emme onnistu.
Kissat-tähtikuvio sai jälleen uuden tähden joukkoonsa.

Janita ja Marjo

4.1.2019

Kesällä saimme kolme pentua emonsa kanssa pelastettua ulkoa. Emo, jonka upea luonne valloitti kaikkien sydämet, oli sitkeästi hoitanut pienokaisensa. Silti, emo oli huonossa kunnossa. Se oli sisäsiittoisuuden hedelmä ja se näkyi paitsi ulospäin, niin myös teki tuhojaan sisäisesti. Meille ei lopulta jäänyt kuin yksi vaihtoehto. Emo, Aino-Inkeri Ankeinen nukkui sylissäni pois, ilman kipuja ja lupasin, että sen vauvoista pidetään hyvää huolta. Ja näin teimme.

Pennut kasvoivat ja vauhtia riitti. Jokainen niistä oli oma ihana persoonansa ja kaikki olivat terveitä ja iloisia pentuja.
Aikanaan jokainen löysi myös oman rakastavan kodin.
Tällä viikolla sitten saimme suruviestin yhdeltä kodilta. Ainon pentu, Lilli, on sairastunut vakavasti. Se pieni prinsessa oli jo yhden kerran selvinnyt silmän ongelmista ja nyt se ongelma, iski uudestaan.
Perhe teki lopulta sen saman, minkä me teimme aikaisemmin Lillin emon kanssa. Se sai lähteä ilman kipuja, rakastettuna ja onnellisena sateenkaarisillalle, oman rakkaan emonsa luokse.

Haluamme kiittää Lillin perhettä siitä, että se sai tuntea kodin lämmön, rakkauden ja välittämisen. Ei parempaa kotia olisi voinut olla. Kiitos myös Lillin hyvästä hoidosta.

Osanottomme Lillin perheelle menetyksen johdosta.

Tänä yönä on taivaalla loistaa yksi uusi tähti ja jos tarkkaan katsoo, niin siinä on hieman isompi tähti aivan vieressä ❤.

Lillin muistolle.

Alavuden seudun Eläintiimi Ry

Rolle.

Wanda.

Sulo

Rusina.

Urho.

Muru.

" Pieni enkeli, joka kokeili siipiään maanpinnalla."

Lucifer.

Manki.

Ritu.