Sijaiskotitoiminta

Etsimme jatkuvasti uusia, yhteistyökykyisiä sijaiskoteja. Lyhyesti kerrottuna sijaiskotitoiminta tarkoittaa sitä, että yhdistyksemme kissa/kissat asuvat sijaiskodissa ja tästä ei aiheudu sijaiskodille mitään pakollisia kuluja. Yhdistys kustantaa niin ruoat, tarvikkeet kuin eläinlääkärissä käynnit.

Sijaiskodeille on oma tukiryhmä facebookissa, jossa saa kuulla muiden sijaiskotien kuulumisia ja kokemuksia. Sekä jakaa kuvia kissoista.

Mikäli kodissa on muita lemmikkejä, ne tulisi olla rokotettuja. eristysmahdollisuus on iso plussa.

Sijaiskoti sitoutuu hoitamaan kissaa kuten omaa lemmikkiään, lääkitsemään tarpeen vaatiessa ja erityistapauksissa auttamaan kuntouksessa/ihmiseen totuttelussa.

Katsomme aina tapauskohtaisesti sijaiskodille sopivat kissat.

Sijaiskoti on velvollinen ilmoittamaan välittömästi, mikäli jotain ongelmia ilmenee. Sijaiskoti ei saa julkaista kissoista mitään omaa materiaalia tai paljastaa kissojen olinpaikkaa (yksityisyydensuoja). Sijaiskoti on täysin vaitiolovelvollinen.

Yhdistys hoitaa kodinetsinnän.

Mikäli innostuit auttamaan, niin ota yhteyttä. Sijaiskotivastaavamme Niina, ottaa Sinuun yhteyttä ja kertoo mielellään asiasta lisää.


AJANKOHTAISTA

4.2.19

Etsitään sijaiskotia:

- kissanpennulle, jossa mahdollista toteuttaa allergia-ruokavalio. Kiltti ja höppänä Punkero odottaa yhteydenottoasi. Tottunut koiriin. Rokotettu.
Punkero on kova poika painimaan joten kaveri pitäisi olla tai sitten tulisi mukaan kaveri.

- kolmelle kiltille kissalle. Sisäsiistejä, tottuneet lapsiin ja koiriin. Kolli leikattu. Tytöt ei. Ei rokotuksia vielä.

- aralle leikatulle, rokotetulle,tyttökissalle
osaavaa sijaiskotia. Ei lapsiperheeseen. Reipas kissakaveri ok, ei välttämätön.
elaintiimi@gmail.com

Ensisijaisesti Alavuden lähistöltä.

040-6303162 / elaintiimi@gmail.com