Kotia etsivät kissat:PÄRTTYLI ,

SYNT. 2021

20.11.2022

Kaipaatko vauhtia elämääsi? Omaa sylinlämmittäjää sohvalle?
Meillä olisi ratkaisu ongelmaasi! Nuori kollipoika Pärttyli etsii omaaloppuelämän kotia, jossa tykätään siitä, että matot rullataan montakertaa päivässä kasalle, ja rakkautta on tarjolla kun Pärttylin virtavihdoin loppuu, siis jos loppuu…Pärttyli rakastaa ihmisiä, mutta muut kissat on iso ei. Koirista eioikein ole kokemusta, mutta Pärttylin vauhdikkaan luonteen takia koiratovat suuri kysymysmerkki.
Pärttyli on valmis paketti, rokotettu, sirutettu ja kastroitu, ja sitäpääsee tapaamaan Keuruulle sijaiskotiin.

Emme luovuta Pärttyliä vapaasti ulkoilevaksi.Hakemukset osoitteeseen elaintiimi@gmail.comJEREMIAS,

SYNT. 2018-2019

6.11.2022

ERITYISADOPTIO
Jeremias, Jerkku. Tuo ennen kesää meille todella nälkiintyneenä ja lihasköyhänä tupsahtanut oranssivalkoinen kollipoika. Ikää noin 3-5-v.Pitkä on ollut meidän taival. Kaikkea koettu ja nähty, mutta nyt olisi aika Jerkun päästä omaan kotiin. Sellaiseen kotiin, joka ihan oikeasti osaa mennä se kissan etu edellä, myös sitten, jos ja kun aika on täynnä tai jos ja kun muuttujia tulee.

Jerkulla on loppuelämän suhde hammashuoltoon. Hammaskiveä tulee poistattaa säännöllisesti ja tarkastuksissa käydä riittävän usein. Ihanteellista olisi, kun tämä hoituisi jo tutulla klinikalla Lillvetissä, jossa kaikki pojat dokumentit ovat jo olemassa ja kanta-asiakaskortti on laulanut kuukausien aikana ihan sopivasti. Jerkku on ilmeisesti allerginen omalle plakilleen suussa. Tämä aiheuttaa hoitamattomana sitten ropleemia legojen ympärillä ja syöminen menee vaikeaksi. Tulehdukset suusta on saatu pois ja hampaat on laitettu iskuun. Jatkohoitoon ohjeet saa meiltä ja olemme muutenkin tukena Jerkun elämässä jos tarve vaatii.

Jerkku ei sitten ole lapsiperheen kissa. Hyvä fiilis voi mennä yli ja silloin legot toimivat ääntä nopeammin ja lisäbonuksena voi tulla kynttä. Se nyt vain tuntuu välillä niin ihanalta ettei tiedä mitä tekisi. Siksi aikuiskoti, jossa tämä piirre ymmärretään, on kaikille osapuolille parempi vaihtoehto. Eikä muita kissoja eikä koiria. Tämä puskutraktori on tavattavissa sijaiskodissa Alavudella sovitusti. Tarjolla kyllä nyt sellainen kultakimpale, että se oikea hyvä koti menee eurojen edelle ja siksipä kyseessä on ERITYISADOPTIO. Laittakaa jakoon jotta Jerkku pääsisi jouluksi omaan kotiin ❤️ Tästä lisätietoja saa meiltä.

Jerkku on leikattu, hammashoidettu, rokotettu ja sirutettu.Lisätietoja saa sähköpostia lähettämällä elaintiimi@gmail.comELVIS,

SYNT. 2017-2019

6.11.2022

Elvis on rakennuksessa, mutta valmiina poistumaan sieltä, omaan kotiin.
Iso pää, isot posket, isosti kaikkea. Siitä on meidän Elvani tehty.
Pojan taustasta ei ole mitään tietoa ja itse se ei ole halunnut asiaan syvemmin palata. Kunnioitamme pojan toivetta, emmekä ole enempiä kyselleet, vaan olemme keskittyneet nykyhetkeen ja tulevaan.
Leikkisä, muiden kanssa toimeentuleva poikamies, joka vielä hiukan ihmistä arastelee. Utelias katse, asioiden ihmettely, itsensä tunkeminen liian pieniin kiipelypuiden mökkeihin, kurnuttaminen ja pentujen hoitaminen. Niistä on Elviksen arki tehty. Elvis ei pidä koirista ja lapset ovat pelottavia, jos desibelit kohoaa. Eli sellainen rauhallinen residenssi olisi nyt hakusessa.

Ikäarvio on 3-5-vuotta eli kolli parhaassa iässä ❤️. Olisiko Elviksen aika poistua rakennuksesta juuri sinun luoksesi, kokemaan sen ihan ensimmäinen joulu seinien sisäpuolella? Elvis luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna. Fiv/felv nega.
Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoilevaksi.
Elvistä pääsee katsomaan sovitusti kissalaan.Tiedustelut elaintiimi@gmail.com


KIDE, ♀

SYNT. 2020-2021

6.11.2022

Kaipaatko kotiisi ilopilleriä? Iloista hymyä? Positiivista zeniä?
Jos näin, niin ohita tämä ��. Jos asiat tuntuu raskailta, elämä potkii päähän ja haluat vain mököttää, niin nyt olisi tilaisuus fiilistellä kaikki tämä kaverin kanssa!
Kide on nuori, alle kaksivuotias tyttö, jonka perusilme takaa pessimistisen asenteen jo heti aamusta ja jatkuu samanlaisena iltaan asti ��.Vaikka ilme onkin sellainen evvk ja saat taatusti osaksesi sanatonta arvostelua ja paheksuntaa, on Kide kuitenkin leikkisä ja hauska tapaus omalla tyylillään.
Tämän tytön tausta on populaatiossa ja pentuja on ehtinyt syntyä maailmaan. Nyt Kide saa nauttia elämästä ilman jatkuvaa "äiti, äiti, kato mua, kato mua"-juttuja. Ja sen se on ansainnut! Muut kissat ovat osittain fine, mutta koska Kide on aikamoinen bit**, olisi ihanteellista, jos tyttö saisi olla ainoana kissana tai sitten kaverin pitäisi myös omata pallit, siis henkiset sellaiset. Alistuvia kissoja Kide alkaa höykyttämään aika lujaakin. Pennut ovat ok ja hoiteleekin niitä aina välillä, vaikkei omia olekaan. Koiran on nähnyt ja se on vähän sellainen harmaa alue vielä. Ei nyt aivan paha, mutta ei kukaan jaksa sellaista riehumista, eli iisi kaveri voisi ehkä olla ok.
Kide syö kädestä ja antaa valikoidusti henkilökunnan koskea. Eli uuden kodin on ymmärrettävä että tämä ei ole sylikissa vaikka kaikessa haluaakin muuten olla mukana.
Kide luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna. Treffejä voidaan sopia kissalaan ��.
Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoilevaksi.Lisätietoja elaintiimi@gmail.com
OSKARI JA SANDELS,
SYNT. 2014

9.10.2022

ERITYISADOPTIO
Noin 8-vuotiaat Koukkuhäntä-Oskari ja Surusilmä-Sandels etsivät yhteistä loppuelämän kotiaan. Nämä veljekset pitäisi saada sellaiseen kotiin, missä sylissä on aina tilaa. Pojat ovat sydämiltään täyttä kultaa, kiipeävät vieraankin syliin, kehräävät ja leipovat kuin keksitehtaassa konsanaan. Nämä pojat ovat todellisia terapiaeläimiä!Veljekset on veistetty samasta puusta, mutta vaan vähän jo kelottuneesta sellaisesta... Erityisesti Oskarilla on helposti havaittavissa olevaa synnynnäistä rakennevikaa, joka ilmenee mm. päästä käpristyneellä hännällä sekä eriparisieraimina ja -silminä. Sandels on ainakin ulkoisesti ns. terveemmän näköinen. Molemmilla on selkärangassa muutosta enemmän tai vähemmän, jonka vuoksi pojat voivat vielä tarvita kipulääkekuureja elämänsä aikana.
Koemme, että pojilla voisi olla vielä elämän arvoisia vuosia edessä. Tulevalta kodilta tullaankin vaatimaan aiempaa kokemusta kissoista sekä silmää niiden kiputilojen tunnistamiseen.Poikia ei tulla luovuttamaan lapsiperheeseen tai kotiin, jossa on muita kissoja. Rauhallisen koiran kohdalla asiaa voidaan harkita kissojen puolesta, mutta myös tässä on huomioitava riskit. Sijaiskodissa erityisesti Oskari on osoittanut olevansa hyvin epävarma muita kissoja paitsi veljeään kohtaan, mikä voi johtaa tappeluihin ja vähintään jatkuvaan stressiin. Rauhallisen, kissoja hyvin lukevan koiran kanssa ei ole toistaiseksi ollut ongelmia.
Veljeksiä ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.Rokotukset, siru ja kastraatiot ovat kaikki hoidettuina. Mahdollisuus käydä katsomassa ja tutustumassa sijaiskodissamme Virroilla.

Kyselyt vain osoitteeseen elaintiimi@gmail.com. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja siitä, millainen koti sinulla olisi tarjota.NEA,

SYNT. 2019-2020

4.9.2022

Pikkuinen ja siro Nea on noin 2-3 -vuotias emokissa, joka etsii itselleen loppuelämän kotia. Luonteeltaan tyttö on rauhallinen, mutta osaa myös hassutella. Kissakaveri on ehdottomasti uudessa kodissa oltava, sillä leikki ja toisen kissan tuoma turva ovat tytölle tärkeitä asioita. Nea tykkää leikkiä ihmisen kanssa ja rapsuttelukin on välillä ihan ok juttu, mutta tulevalta kodilta vaaditaan vankkaa kokemusta aroista kissoista, sillä esimerkiksi kissan mahdollinen lääkintä ja kuljetuskoppaan saaminen voi olla haasteellista. Nea ei missään nimessä ole pahapäinen, mutta nopea ja tarkkaavainen - huomaa heti, jos ihmisellä on jotain mielessä. Toistaiseksi Nea ei ole ollut mikään sylikissa vaan viihtynyt pääosin omissa oloissaan, mutta tämä ei välttättä enää uudessa kodissa päde. Emona se on ollut erittäin huolehtiva ja rakastava ❤️ Nea on tottunut pieneen rauhalliseen koiraan ja on suhtaunut siihen välinpitämättömästi.

Neaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi tai kotiin jossa on pieniä lapsia.Rokotukset, siru ja sterkkaus ovat kaikki hoidettuina luovutushetkellä. Mahdollisuus käydä katsomassa ja tutustumassa sijaiskodissamme Virroilla.
Kyselyt vain osoitteeseen elaintiimi@gmail.com. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja siitä, millainen koti sinulla olisi tarjota.