Kotia etsivät kissat:

NEA, NAARAS

SYNT. 2019-2020

Pikkuinen ja siro Nea on noin 2-3 -vuotias emokissa, joka etsii itselleen loppuelämän kotia. Luonteeltaan tyttö on rauhallinen, mutta osaa myös hassutella. Kissakaveri on ehdottomasti uudessa kodissa oltava, sillä leikki ja toisen kissan tuoma turva ovat tytölle tärkeitä asioita. Nea tykkää leikkiä ihmisen kanssa ja rapsuttelukin on välillä ihan ok juttu, mutta tulevalta kodilta vaaditaan vankkaa kokemusta aroista kissoista, sillä esimerkiksi kissan mahdollinen lääkintä ja kuljetuskoppaan saaminen voi olla haasteellista. Nea ei missään nimessä ole pahapäinen, mutta nopea ja tarkkaavainen - huomaa heti, jos ihmisellä on jotain mielessä. Toistaiseksi Nea ei ole ollut mikään sylikissa vaan viihtynyt pääosin omissa oloissaan, mutta tämä ei välttättä enää uudessa kodissa päde. Emona se on ollut erittäin huolehtiva ja rakastava ❤️ Nea on tottunut pieneen rauhalliseen koiraan ja on suhtaunut siihen välinpitämättömästi.

Neaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi tai kotiin jossa on pieniä lapsia.Rokotukset, siru ja sterkkaus ovat kaikki hoidettuina luovutushetkellä. Mahdollisuus käydä katsomassa ja tutustumassa sijaiskodissamme Virroilla.
Kyselyt vain osoitteeseen elaintiimi@gmail.com. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja siitä, millainen koti sinulla olisi tarjota.

PEKONITA (RAIDALLINEN TYTTÖ), PIHVIINA (TYTTÖ), PERUNANDO (POIKA)

SYNT. 22.5.-22

LUOVUTUS AIKAISINTAAN 11.9.-22

Omia kotejaan etsivät Nean pennut Pekonita sekä kaksoset Pihviina ja Perunando. Yhdistyksellä (sunnuntaina 22.5.-22 Klo 10.07) syntyneestä kolmikosta on kasvanut reippaita ja hieman rämäpäisiä kakaroita, jotka tykkäävät juosta, kiivetä ja temmeltää TÄYSIÄ. Tulevassa kodissa tulisikin olla nuori ja reipas kaveri, joka pysyisi edes välillä mukana touhuissa, sekä tietysti kiivettävää ja tekemistä muutenkin. Pennut ovat tulleet hyvin toimeen sijaiskodin muiden kissojen kanssa ja tottuneet pieneen, rauhalliseen koiraan, johon suhtautuvat melko välinpitämättömästi. Vieraisiin ihmisiin ne ovat suhtautuneet avoimesti - pienistä lapsista ei ole kokemuksia, mutta vaikuttaisivat siltä että tottuvat kyllä. Ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että näistä kasvaa emonsa tavoin melko pieniä ja siroja keijukaisia ��

Pekonita, raidallinen tyttö
Seikkailija, aina ensimmäisenä tutkimassa uusia asioita ja uteliaisuus on tähän mennessä ylittänyt pelon joka kerta.

Pihviina, tyttö
Haastaa leikkiä kaikkien kissojen ja ihmisten kanssa. Roikkuu usein lahkeessa ja yleensä juoksee kissajonon ensimmäisenä.

Perunando, poika
Vähän sellainen Nalle Puh, siskojaan hieman rauhallisempi yksilö ja ystävystyy lähes välittömästi uusien tuttavuuksien kanssa.

Pennut ovat valmiita lähtemään uuteen kotiin joko yhdessä tai erikseen.

Pentuja ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi tai talon ainoaksi kissaksi.
Pennut luovutetaan, kun rokotukset, siru ja sterkkaus ovat hoidettuina. Mahdollisuus käydä katsomassa ja tutustumassa sijaiskodissamme Virroilla.

Kyselyt vain osoitteeseen elaintiimi@gmail.com

AURORA JA LUMIKKI, NAARAITA

SYNT. 2021

Etsinnässä satulinna, ulkotarhalla ja vissypullon korkeilla. Valkoiset, noin vuoden ikäiset rinsessat, Aurora ja Lumikki etsivät nyt yhteistä loppuelämän kotia.

Ja kyllä, nämä tytöt kuuluvat "valkuaisiin", tuohon pentu trioon, jotka menettivät emonsa ja ovat olleet sijaiskodissamme nyt vuoden verran. Helppo ei leidien reissu ole ollut, vaan flunssa ja suoliston ongelmat varjostivat pentujen elämää aluksi ihan urakalla.

Tytöt vaativat erikoisruokavalion, joten linnan keittiössä ei saa tarjoilla possua, nautaa eikä kanaa. Ja tämä jos ei toteudu, ripuli siellä kullatuilla kynnyksillä ja pylvässängyssä kyllä palauttaa ohjeet mieleen. Tytöt saivat allergiaan myös kortisnipistoksen, mikä auttoi. Näistä jutskataan sitten lisää ja tarkemmin kotiehdokkaiden kanssa.

Energiaa piisaa ja tästä syystä ulkotarha, mihin ovat pienestä pitäen tottuneet, on melkein pakollinen juttu. Säästyy verhot ja mööpelit sitten siltiä muulta harrastustoiminnalta ��.

Molemmat daamit on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Audienssia voi pyydellä sijaiskotiin Tuuriin, missä tytöt asustelevat. Ja siis vain yhteiseen kotiin, missä juodaan vissyä...koska korkit ����. Koirat, muut kissat ja kaikki ihmiset on näille ok juttu. Tiedustelut elaintiimi@gmail.com.

E.T. JA DEAN, UROKSIA

SYNT. 2021

Laitetaanko matot rullalle, vai nukutaanko päiväunet?
Näiltä kahdelta meinaan onnistuu molemmat!
Parhaat kaverukset, mahdolliset veljekset, E.T ja Dean etsivät sitä loppuelämän yhteistä kotia, jossa ymmärretään hyvän ruuan, ja sulkalelujen tärkeys �� Ja nimenomaan ensin ruoka, ja sitten leikki...
Herrat ovat viime syksyn pentuja, eli vielä nuoria ja leikkisiä. Ja leikkiä voi sulkalelujen lisäksi palloilla, huiskuleluilla, kirsikkatomaateilla, sukilla, hiuspompuloilla ja vaikka millä muulla...
Tosin jos satut köllähtämään sohvalle, on melkein varmaa että toinen, monesti molemmat, tulevat mahan päälle nukkumaan, ja siinä oman ihmisen mahan päällä sitten maistuu vaikka pidemmätkin unet!
Tämä kaksikko etsii kotia, jossa ei ole muita kissoja, koska Dean haluaa olla kunkku, ja siitähän voi sitten tulla ongelmia jos joku yrittää viedä pojan paikan. Koirista ei juurikaan kokemusta, mutta lapset menee kunhan ei ole ihan pieniä taaperoita.
Pojat ovat sirutettu, rokotettu, madotettu ja kastroitu. E.T ja Dean ovat tottuneita ulkoilemaan lasitetulla parvekkeella, ja olisi kiva jos jatkossakin voisi päästä happihyppelylle turvallisesti kissatarhaan, parvekkeelle tai vaikka valjaisiin. Vapaana kuitenkaan kaksikko ei saa ulkoilla, koska sitä lajia on jo pikkupentuna kokeiltu, ja se oli kovin kurjaa.
Kaksikkoa pääsee sovitusti tapaamaan Virroille sijaiskotiin, ja pojat ovatkin heti valmiita lähtemään, kunhan se sopiva loppuelämän koti löytyy.
Hakemuksia voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen elaintiimi@gmail.com