Kotia etsivät kissat:

Missio possible: Nöpölle oma koti.


Mustavalkoinen pehmeä pentuinen paketti, vailla sitä omaa ihmistä. Erityispiirteenä lähes taukoamaton kehräys ja vaatimus olla sylissä ��.
Tämä tyttönen pääsi meille kahden sisaruksensa kanssa ja lähteekin nyt ensimmäisenä tassuna etsimään sitä ihan omaa kotia.
Vaatimuksena on, että sänkyyn saa tulla viereen nukkumaan, syliin pääsisi usein ja korvan takaa rapsutettaisiin aina neidin niin halutessa.
Luonne on pennuksi rauhallinen ja menee siksi myös ainoana kissana, kunhan ihmisillä on riittävästi aikaa touhuta sen kanssa. Tulee myös loistavasti toimeen muiden kissojen, koirien ja lasten kanssa. Täydellinen paketti ❤️.
Nöpö sai nimen jo ennen muuttoa meille, joten mitäpä sitä vaihtamaan.
Nöpsykkä on valmis muuttamaan omaan kotiin lokakuun 11. Tällöin meillä on pentupaketti kasattuna sekä tietysti rokotukset ja siru valmiina "takataskussa".
Ikää pikkutytöllä on nyt arviolta 16-viikkoa.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Kissanpennun luovutushinta 190€,
sis.30€:n leikkautuspantin, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen.

Nöpöä pääsee sovitusti myös katsomaan sijaiskotiin Tuuriin.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com!

Herkkää kauneutta, ujoja katseita, taustalla loppumaton uteliaisuus ja leikkimielisyys.Saanko esitellä, tämä tässä on Danya.

Etsitkö rohkeaa pentua, sellaista valmista pakettia? Jos näin on, niin tämä ei sitten ole sinulle.

Ulkona emon ja sisarustensa kanssa ensimmäiset kuukaudet viettänyt pieni ja hento keijutyttö Danya, muutti perheensä kanssa meille jokin aika sitten ja etsii nyt sitä omaa kotia, jossa saisi rauhallisin mielin tutustua ihmisiin ja kissanelämään.
Sijaiskodissa leikkiminen on tullut tutuksi ja pallot ja keppilelut ovatkin murtaneet sen ensimmäisen muurin tämän pennun ja ihmisen välillä. Ja vaikka ihminen onkin vielä vähän jännittävä juttu, olemme joka päivä menneet eteenpäin ja tästä kaunottaresta kuoriutuu vielä todellinen rakkauspakkaus!
Danya on tottunut muihin kissoihin, koiriin ja lapsiin ja toivoisikin, että uudessa kodissa olisi ainakin se kissakaveri hieman tukena ja turvana, mallina.
Danyan turkki on silkkisen sileä, pitkä ja vaatii säännöllistä hoitoa.

Tyttö on valmis muuttamaan vaikka heti, rokotukset löytyy, loishäädöt löytyy ja sirukin löytyy ��. Pentujen ikäarvio on nyt n.14-viikkoa Danya pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Tuuriin.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi!

Kissanpennun luovutushinta on 190€, sis.30€:n leikkautuspantin, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com!

Poika saunoo!

Tämä kollin alku, Colli, etsii sitä ihan omaa saunaa, henkilökuntaa ja leikkiseuraa.
Ihminen, tuo omituinen otus, joka antaa ruokaa, puhuu hassusti ja heiluttaa milloin mitäkin keppiä, narua, hiirtä tai jotain, mitä sanovat imuriksi. Aivan järkyttävä vekotin, siis se imuri. Ihminen taas, siitä ei oikein ota tolkkua. Vähän jo tekisi mieli tutustua lähemmin ja uskallan jo syödä, vaikka se ihminen istuu vieressä ja höpöttää jotain reippaasta pojasta ja äidin pupusesta... Vähänkö noloa.
Olen kasvamassa isoksi ja komiaksi, turkki on vähän sellainen, ettei se jakaus aina pysy suorassa ja se tarttis hoitoa jatkossakin. Asiasta voidaan ehkä neuvotella, jos löytyy muikkuja pöytään.
Muut kissat, koirat ja pikkuihmiset on ihan jees. Tosin kovin iso lauma ei oikein iske, että jos sellainen painikaveri löytyisi uudesta kodista, niin se piisaa. Lapsista tulee välillä sen verran desibeliä ilmaan, että ne eivät ole välttämättömyys uudessa kodissani.
Olisitko sinä juuri se oikea palvelijani, jonka kanssa saisin totutella ihmiseen, se palvelija, joka jaksaa leikkiä ja antaa minulle aikaa? Lupaan että en tuota pettymystä ❤️.

Tämä poika on luovutettavissa vaikka heti ja mukaan tulee pentupaketti. Rokotukset, loishäädöt ja siru on plakkarissa, joten ei muuta kuin viestiä sähköpostitse ja kerro, millainen henkilökunta olisi tarjolla.

Kissanpennun luovutushinta on 190€ , sis.30€:n leikkautuspantin, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com!

Ella, kaunis ja herkkä tyttö olisi valmiina muuttamaan omaan kotiin! Ellin sisko on hieman rauhallisempi tapaus ja voisi mennä ainoanakin kissana luonteensa puolesta. Erittäin ihmisläheinen tyttö, joka haluaa oman paikan sängystä ja on ruoka-aikaan varmasti paikalla!

Ella tulee juttuun ihan kaikkien kanssa, mutta
ei ole meillä ollut tekemisissä pienten lasten, eikä koirien kanssa.
Ella on käynyt rokotuksilla ja sirukin löytyy. Tyttö tosiaan tuli meille luovutusikäisenä kodinvaihtajana ja nyt olisi aika pakata se viimeinen muuttokuorma!

Luovutussopimus sisältää uudelle omistajalle leikkautusvaateen ja 30e:n panttimaksun, joka palautetaan toimenpiteen jälkeen.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Kissanpennun luovutushinta 190e sis. 30e:n panttimaksun.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTILLA elaintiimi@gmail.com.

VILLE ON VARATTU ❤.

Ville, hieman vallaton sellainen olisi syyskuun puolessa välissä saanut asiansa sille mallille, että voisi sanoa heipat äipälle, sisaruksille ja sijaiskodille!
Tämä veikeä kaveri haluaisi uudelta kodilta rakkautta, rajoja ja kissakaverin.
Elämän alku ei mennyt ihan oppikirjojen mukaan ja poika syntyi autioon navettaan, josta koko perhe saatiin turvaan. Aluksi suhiseva pikkukaveri on suhinat unohtanut ja päiväohjelmaan kuuluu paljon leikkiä, lisää leikkiä, hyvää ruokaa ja unta.
Mukaan Viltsu ottaa tuttua sapuskaa ja lelujengin.

Luovutussopimus sisältää uudelle omistajalle leikkautusvaateen ja 30e:n panttimaksun, joka palautetaan toimenpiteen jälkeen.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Kissanpennun luovutushinta rokotettuna, useasti madotettuna ja sirutettuna 190e sis.30e:n panttimaksun..

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTILLA elaintiimi@gmail.com.

BERIT, tyttö, n.2v. leikattu


Talvella meille tuli tyttökissa, joka ei voinut hyvin. Eläinlääkärireissuhan siitä taas tuli, viikonloppuna, luonnollisesti ja siinä sitten vietettiin jo perinteisesti rattoisaa iltaa Ilmajoella Lillvetissä ja Beeritiksi ristitty neitokainen pääsi Jukan ja Heidin syyniin. Selvää oli, että jokin esti salkun toimisen ja se, mitä kakkosesta tuli pihalle olisi hajullaan tappanut ihan kenet vain.

Beritistä otettiin parit kuvat ja siinähän sitten valotaululla näkyi jokin juttu, mistä tuli ensimmäisenä mieleen HK:n sinisen sulkija. Noh, päätettiin jatkaa luiston maksimointia ja katsoa, josko rinkula sieltä liikkuisi.
Arvatkaapa liikkuiko...no ei. Joten otettiin uudet kuvat ja siellähän se möllötti, justiinsa kuten aiemminkin. Mitäpä siinä muuta kuin että Jukka ja Heidi heitti hanskat käsiin ja leidiltä vatta auki. Ensimmäisenä tutkinnan kohteeksi pääsi suolisto, eikä mitään. Lopulta kun kaikki muut paitsi vatsalaukku oli käyty läpi, oli päätettävä, avataanko viimeinenkin este vai mitä tehdään. Eipä siinä sitten muutakuin lupa avaukseen ja sieltähän se täyspotti sitten löytyi. Jäätävä määrä talitankojen verkkoa, alumiinia, muovia, jesaria ja ja... Siinä oli tyttö syönyt nälkäänsä vähän muutakin kuin lajityypillistä ravintoa ja se silppu oli tukkinut tietysti ainoan väylän, mistä kama olisi pihalle päässyt.
Beritiltä siivottiin koko reppu, ommeltiin kiinni ja sitten voitiin vain toivoa parasta.
Nuori flikka, hyvä pohjakunto, sijaiskodin periksiantamattomuus, Lillvetin porukan ammattitaito, aika, tropit ja oikea ruoka. Niistä on tämän tytön selviytyminen tehty.

Nyt ollaan siinä pisteessä, että Berit, n.1-2-vuotias, leikkisä, vieraille arka, kaunis ja ihana tyttö lähtee etsimään omaa kotia. Ehkä sitä sen ihan ensimmäistä sellaista ❤.
Berit ei ole sylikissa, vielä. Sitä saa rapsutella, silitellä mutta se myös kertoo, kun hellyysosasto riittää.
Tulee juttuun muiden kissojen ja koirien kanssa. Lapsiperheeseen emme Beritiä luovuta. Kissakaveri, reipas sellainen, voisi olla se piste iin päälle.
Berit luovutetaan rokotettuna, leikattuna, useasti madotettuna ja sirutettuna.

Treffit onnistuu sovitusti sijaiskodissa Tuurissa.

Luovutushinta 130e

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Tiedustelut: 0406303162 / elaintiimi@gmail.com

MINI kolli, n.1v, leikattu


Olipa kerran tyttökissa, joka asui maaseudulla. Kesäisin elämä hymyili ja ruokaa löysi helposti. Kesän rientoja hiljensi aina välillä äidin velvollisuudet ja hyvin hän vauvansa hoitikin. Talvisin oli hankalampaa. Ruoka ei kävellyt eteen ja ihmiset eivät arvostaneet kissaa, joka etsi sitä lämmintä paikkaa, jotta pakkanen ei puraisisi kovin pahasti.
Viime kesänä tämä ihmisiä aristeleva tyttönen oli jälleen pieniinpäin. Tällä kertaa se sai 3 pentua ja opetti niille alusta asti, että ihmiseen on pidettävä turvaväli, niistä kun ei koskaan tiedä. Fiksu kissa.
Emo toi pentunsa erään lypsytilan maille. Aurinko paistoi, lehmät ottivat tulokkaat iloisesti vastaan ja talonväki, he olivat kissaihmisiä! Pikkuinen kissaperhe sai kunnon ruokaa ja salaa emolta, nämä ihmiset soittivat meille. He halusivat kissoille paremman elämän.
Emo jätti pennut jo yksin ja kävi lähistöllä pienillä reissuilla. Äidin omaa aikaa. Mutta, jotain tapahtui. Yhtäkkiä, emo ei enää palannutkaan. Pennut olivat maailmassa yksin, kunnes me saimme ne kaikki loukuilla kiinni ja pienet sähisijät pääsivät sijaiskotiin tutustumaan toisenlaiseen elämään. Emon kohtalo suretti, olisimme sillekin halunneet mahdollisuuden.

Tässä esittäytyy tästä navettajengistä Mini poika. Herttainen pieni kollimus, joka etsii kotia, jos olisi kissakaveri. Alkuun Miniä pelotti kovasti, mutta nyt lähtee kehruukone käyntiin kunhan joku vain rapsuttelee.
Tarkkaa ikää tälle poppoolle oli vaikea arvioida, koska olivat niin eri kokoisiakin, mutta alle yhden ollaan ja luultavasti siinä puolen vuoden nurkilla.

Mini luovutetaan kastroituna, rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna.

Sitä pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Jyväskylän lähistölle. Kyyditys onnistuu lähes minne vain.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Luovutushinta 130e.

Tiedustelut: 0406303162 / elaintiimi@gmail.com

ISO POIKA KAAPO, n.1v, leikattu


Olipa kerran tyttökissa, joka asui maaseudulla. Kesäisin elämä hymyili ja ruokaa löysi helposti. Kesän rientoja hiljensi aina välillä äidin velvollisuudet ja hyvin hän vauvansa hoitikin. Talvisin oli hankalampaa. Ruoka ei kävellyt eteen ja ihmiset eivät arvostaneet kissaa, joka etsi sitä lämmintä paikkaa, jotta pakkanen ei puraisisi kovin pahasti.
Viime kesänä tämä ihmisiä aristeleva tyttönen oli jälleen pieniinpäin. Tällä kertaa se sai 3 pentua ja opetti niille alusta asti, että ihmiseen on pidettävä turvaväli, niistä kun ei koskaan tiedä. Fiksu kissa.
Emo toi pentunsa erään lypsytilan maille. Aurinko paistoi, lehmät ottivat tulokkaat iloisesti vastaan ja talonväki, he olivat kissaihmisiä! Pikkuinen kissaperhe sai kunnon ruokaa ja salaa emolta, nämä ihmiset soittivat meille. He halusivat kissoille paremman elämän.
Emo jätti pennut jo yksin ja kävi lähistöllä pienillä reissuilla. Äidin omaa aikaa. Mutta, jotain tapahtui. Yhtäkkiä, emo ei enää palannutkaan. Pennut olivat maailmassa yksin, kunnes me saimme ne kaikki loukuilla kiinni ja pienet sähisijät pääsivät sijaiskotiin tutustumaan toisenlaiseen elämään. Emon kohtalo suretti, olisimme sillekin halunneet mahdollisuuden.

Tässä esittäytyy tästä navettajengistä seuraava poika. Se isoveli, joka puolustaa pikkuveikkaa isoilta pojilta ��. Todellisuudessa Kaapo tulee muiden kanssa juttuun ja etsii myös kotia, jossa olisi kissakaveri.
On tottunut kotielämään hienosti ja sopeutuu varmasti oikeastaan millaiseen perheeseen vain.
Tarkkaa ikää tälle poppoolle oli vaikea arvioida, koska olivat niin eri kokoisiakin, mutta alle yhden ollaan ja luultavasti siinä puolen vuoden nurkilla.

Kaapo luovutetaan kastroituna, rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna.

Sitä pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Jyväskylän lähistölle. Kyyditys onnistuu lähes minne vain.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Luovutushinta 130e.

Tiedustelut: 0406303162 / elaintiimi@gmail.com

RAMBO uros, leikattu

Vaviskaa neidot! Tässä on teille se todellinen ritari, sankari, supermies, Mr. CatFinland, raamikas (ja nyt myös palliton) kolli!

Kaikki mitä komealta kollilta vaaditaan, löytyy tästä isosta ja pehmeästä oranssista paketista.
Rambo eleli pitkään, arviolta neljä vuotta populaatiossa ja epäilemättä omisti vähintäänkin valtaistuimen. Ihmistä se sieti, pitihän sitä kissan syödä, mutta mitään vakituista henkilökuntaa sillä ei ollut.
Sitten tontille ilmestyi paljon palvelijoita ja siinä sitten meni nälän ajamana tämä kolli lankaan ja hups vaan, jäi loukkuun ja tuotiin meille. Toinen matkalippu olisi ollut sinne sateenkaarisillalle, joten siinä kohtaa Alavus oli ihan hyvä vaihtoehto.
Rambo tuli meille syyskuussa ja siitä on tullut esiin todellinen persoona. Aina kun näkee meistä jonkun, se sähähtää. Ei pahalla, vaan se on sen tapa sanoa:" Heippa, voisimmeko keskustella aamiasvalikoimista?"
Leuan alta saa jo rapsutella ja usein istun lattialla sen kanssa ja keskustelemme joko ruoasta tai jostain muusta tärkeästä.
Tämä iso veijari ansaitsee oman kodin. On täysin sisäsiisti, leikattu, rokotettu ja sirutettu. Madotuksiakin on mennyt pari sarjaa ja korvapunkit ajettiin pois.
Jörön ulkokuoren alla on leikkisä kaveri, joka hakee kontaktia, mutta ujostelee vielä.
Missä olisi se Rambon oma ihminen, joka saisi sen kuoren murtumaan?
Uudessa kodissa ei saa olla ihan pieniä lapsia, eikä koiria.
Tehdäänkö yhdessä Rambolle unohtumaton joulu? Lahjaksi oma koti ja perhe. Hyvää ruokaa toki unohtamatta ��.
Laittakaa ilmoitusta jakoon, jotta poika pääsisi kotiin.

Kissan luovutushinta 130e.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Tiedustelut: elaintiimi@gmail.com / 0406303162