Kotia etsivät kissat:

RAUHA JA HERMIONE tytöt n.2-3-vuotta.

ERITYIS- JA YHTEISADOPTIO


Nämä tytöt ansaitsevat loppuelämäkseen vain parasta. Ensimmäiset elinvuodet menneet tehtaillessa pentuja maailmaan ja yritys selvitä hengissä, on ollut se elämän pääasia. Nyt tilanne on muuttunut ja keväällä nämä tytöt pääsivät yhdistyksemme hoiviin. matka yhdessä on ollut pitkä ja siihen on mahtunut iloa, surua, syntymää ja kuolemaa.

Hermione tuli meille kuuden pennun kanssa ulkoa vanhan huonekalun sisältä. Pennut olivat hädin tuskin kahta viikkoa. Kun menimme hakemaan pikkuperheen turvaan, oli Hermione sitä mieltä, että hän on leijonaemo ja ilmaisi meille jotta olis paree häipyä tai täältä pesee. No, ei pessyt, vaan pääsi äippäkin lämpimään vauvojensa kanssa. Yksi pennuista valitettavasti menetettiin, mutta viisi muuta sinnitteli tukihoidon avulla.

Hermionella oli jokin vamma takapäässä ja sitä tutkittiin paljon röntgenillä ja kipua hoidettiin. Nivelissä on hiukan kulumaa ja jokin isku takapäähän oli sitten aiheuttanut kipureaktion. Kuukauden hoidon jälkeen alkoi helpottaa ja nyt Hemppa on kunnossa. Tosin nivelien kuluma ei häviä ja uuden kodin on hyvä tämä tietää. Hemppa on nyt lähettänyt pennut maailmalle ja haluamme etsiä sille ja Rauhalle yhteisen, rakastavan kodin.

Rauha on samasta paikasta kuin Hermione ja tytöt ovatkin tukeutuneet toisiinsa koko tämän matkan ajan ja varmaan jo ennen sitäkin. Tullessaan oli selvää, että Rauha on viimeisillään tiine ja silmässä on jotain isompaa ongelmaa. Silmä oli turvonnut ja verenpurkauma näkyi kauas asti. Yhdessä lääkärin kanssa päätettiin, että odotetaan pentujen syntymä ja hoidetaan silmä loppuun sitten, jotta ei pienelle tytölle tule liikaa kerralla koettavaksi.

Rauhan synnytys meni hyvin ja pennut kasvoivat ja muuttivat omiin koteihin. Rauha pääsi silmäleikkaukseen ja toinen silmä on nyt poistettu ja se ei enää aiheuta ongelmia. Rauha on nyt totutellut sijaiskodissa uuteen elämään yhdellä silmällä ja alkuun huomasimme, että liika hälina ja trafiikki hämmensi sitä ja havainnointi yhdellä silmällä oli sille siinä stressaavaa, joten tytöt vaihtoivat toiseen sijaiskottin ja siellä rauhallisessa ympäristössä ,on Rauha oppinut kulkemaan, toimimaan ja on kuin mitään ei olisi poistettukaan.


Uuden kodin edellytykset


- Rauhallinen ja seesteinen ympäristö.

- Ei lapsia, ei koiria, ei muita kissoja.

- Ikkunalle oltava tähystyspaikka, jotta Rauha saa jatkaa harrastustaan stalkata ulos :).

- Ymmärrystä kokemusten vaikutuksesta kissaan, kissan ehdoilla tapahtuva tutustuminen

- Yhteydenpito meihin jatkossa


Molemmat kissat on useasti loishäädetty, rokotettu, sirutettu ja käyvät vielä perustarkastuksessa ennen luovutusta tai sitten sen jälkeen, mutta me hoidamme sen, eikä uuden kodin tarvitse murehtia sitä :)

Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi!

Luovutushinta 100€

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com


VARATTU!!


NUPPI, tyttö. Luovutus 11.9.20 -> 16- viikkoisena


Pentueen ainoa tytteli, joka ei häviä velipojilleen painissa eikä vauhdissa.

Nuppi on omasta mielestään vähintäänkin leijona, todella hurja peto, varsinkin lelujen suhteen. Tykkää myös pelata kännykällä kissoille tarkoitettua peliä. Hyvin leikkisä tapaus siis ja keksii aina jotain kivaa ja uutta tekemistä. Välillä kuitenkin on ihan mukava rauhoittua kiipeilypuuhun tai peitonmutkaan unille.

Tottunut sijaiskodissa koiraan ja kynsien leikkaamiseen.

Nuppi luovutetaan vain kotiin, jossa on leikkisä kissakaveri tai yhdessä toisen pennun kanssa.

Luovutus yhdistyksen luovutussopimuksen mukaisesti eläinlääkärin tarkistamana, useasti madotettuna, rokotettuna, myös tehoste sekä sirutettuna.

Luovutushinta 190€ sis.sterilintipantin 30€, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen. Mukaan pentupaketti.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaastiulkoileviksi.

Pentua pääsee katsomaan sovitusti sijaiskotiin Ähtäriin.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com

VARATTU!!

PAAVO, uros. Luovutus 11.9.20 -> 16-viikon ikäisenä


Paavo on t ja leikkisä poika. Sohvalla istuessa Paavo rientää usein syliin tai lähelle nukkumaan, mikäli vain leikkimiseltään ehtii. Hyvin sosiaalinen pikkukaveri ja mielellään kaikessa mukana.

Paavo luovutetaankin vain toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen pennun kanssa. Emme silti takaa, että verhot saavat olla rauhassa... ;)

Paavo on sijaiskodissa varttunut varaemon hoivissa, koska omaa emoa ei reppanalla enää ole. On myös tottunut koiraan ja kynsien leikkaamiseen.

Suuret silmät ovat syyskuussa valmiina ihmettelemään maailmaa sijaiskodin ulkopuolella ja mukaan poika saa pentupaketin.

Paavo luovutetaan yhdistyksen luovutussopimuksen mukaisesti eläinlääkärin tarkistamana, useasti loishäädettynä, rokotettuna, myös tehoste, sirutettuna ja kastroituna.

Luovutushinta 160€

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaastiulkoileviksi.

Paavoa pääsee sovitusti katsomaan sijaiskotiin Ähtäriin.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com.

Kerro meille itsestäsi ja perheestäsi laajemmin, millaista kissaa olette etsimässä jne.


Varattu!

NIILO, urospentu. Luovutus 11.9.20 -> 16-viikkoisena


Vauhdikas Niilo lähtee iloisin mielin etsimään sitä loppuelämän kotia. Pojalla tuntuu olevan alati kiire ja energiaa löytyy kuin paristosta.

Niilo on sijaiskodissa saanut kissan mallia varaemolta, koska omaa emoa ei enää ole. Pari ensimmäistä viikkoa poika eleli sisarustensa kanssa puutteellisissa oloissa ja elämän suunta muuttui kun tiimiläisen kädet laittoivat pojan boksiin ja matka uuteen parempaan elämään alkoi. Niilo on "kaksoissiskonsa" Nupin kanssa hyvin samanlainen, leluilla leikkiessä hurja peto mutta muuten pieni mussukka, varsinkin jos ehtii pysähtyä siliteltäväksi. Tykkää kiipeillä ja riehua sisarusten kanssa.

Niilo on myös ottunut koiraan ja avoimen luonteensa puolesta olisi varmasti hyvä leikkikaveri myös lapsille.

Pentu luovutetaan vain toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen pennun kanssa.

Niilo luovutetaan yhdistyksen luovutussopimuksen mukaisesti eläinlääkärin tarkastamana, useasti loishäädettynä, rokotettuna, myös tehoste, sirutettuna sekä kastroituna.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaastiulkoileviksi!!

Luovutushinta 160€.

Mukaan pentupaketti.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com

Niiloa pääsee sovitusti katsomaan sijaiskotiin Ähtäriin.


VARATTU!!

PEIKKO, uros pentu. Luovutus 11.9.20 -> 16-viikkoisena.

Peikko poika, pieni mies, jonka ensimmäiset pari viikkoa olivat kaikkea muutakuin pienelle pojalle sopivia. koska emoa ei ollut, pääsi kollin alku elämään oikeaa pennun elämää sijaiskotiin, jossa varaemo hoiti ja opettaa kissan tavoille hoitotädin avustuksella. Peikko rrrrrakastaa leikkiä muiden kissojen ja myös ihmisten kanssa. Oiva päikkärikaveri, joka mielellään tulee jalkoihin tai vaikka viereen nukkumaan. Ruoka maistuu hyvin ja lelut saavat kyytiä Peikkopojan käsittelyssä. Tottunut koiraan ja kynsien leikkaamiseen.

Peikko luovutetaan vain toisen kissan kaveriksi tai yhdessä toisen pennun kanssa.

Pentu luovutetaan yhdistyksen luovutussopimuksen mukaisesti eläinlääkärin tarkistamana, rokotettuna, myös tehoste, useasti loishäädettynä, sirutettuna ja kastroituna.

Pennun luovutushinta 160€.

Mukaan pentupaketti.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaastiulkoileviksi.

Peikkoa pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Ähtäriin.


Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com

VILMA n.9kk tyttö

Voimakkaan persoonan omaava vauhtimimmi Vilma olisi nyt valmis muuttamaan omaan kotiin. Tämä tyttö tietää mitä haluaa ja tekee mitä haluaa. Juokseminen ja leikkiminen muiden kanssa täyttää vauhdikkaat päivät, vaikka nyt kuumalla päikkärit pitääkin välillä ottaa.

Vilma on rokotettu, useasti loishäädetty, sirutettu ja steriloitu.

Rauhalliset koirat ovat Vilman mielestä ok ja kissakaveri on ehdoton vaatimus uudelta kodilta.

Mukaan typykkä ottaa kassillisen tuttua ruokaa ja leluja.

Luovutushinta 160€.

Vilmaa pääsee sovitusti katsomaan sijaiskotiin Virroille.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Tiedustelut VAIN sähköpostitse elaintiimi@gmail.com