Kotia etsivät kissat:MARTTA ♀ | n. 5v

AIKUINEN

13.05.2023

Todella seurallinen Martta etsii itselleen rauhallista aikuiskotia, jossa ei olisi Martan lisäksi lapsia tai muita eläimiä.

Kuten ulkonäöstäkin voi jo huomata, on kyseessä kuningatar, joka odottaa palvelijoiltaan sen mukaista palvelua. Onneksi Martta ilmaisee tahtonsa hyvin selvästi, eikä kotiorjan tarvitse liiaksi arvailla mitä arvon neiti toivoo tapahtuvaksi.Mikäli olet haaveillut urasta lämpötyynynä tai liikkuvana näkötornina, on Martta silloin sinun kissasi. Tyttö rakastaa sylissä loikoilua ja matkustamista, mutta tietysti vain silloin kun itse sitä pyytää.

Martta ottaa vieraat vastaan aina arvokkaana ja itsevarmana, minkä lisäksi hän taitaa myös keveän jutustelun kahvipöydässä.

Hoitotoimenpiteet sujuvat Martan kanssa hyvin, kunhan niiden suhteen edetään rauhallisesti kissaa kuunnellen.

Stressiherkkä tämä typykkä on, joten rauhallinen aikuiskoti on ehdoton juttu. Plussana uudessa kodissa olisi myös turvallinen ulkotarha, johon olisi aina vapaa pääsy.

Martan stressi on ilmennyt pissavaivoina, joiden osalta Martta tulee käymään vielä kontrollissa ennen matkalaukun pakkaamista.

Marttaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, kotiin jossa on muita eläimiä tai lapsiperheeseen. Rokotukset, siru ja sterkkaus ovat ajantasalla eläimen luovutushetkellä. Mahdollisuus käydä katsomassa ja tutustumassa sovitusti.

Adoptio edellyttää huolellisesti täytetyn adoptiolomakkeen, jonka löydät alta. Lomakkeen lopussa on mahdollista esittää myös lisäkysymyksiä:

https://www.elaintiimi.fi/tayta-adoptiohakemus

Tutustu tarkemmin eläimen adoptioon tästä linkistä:

https://www.elaintiimi.fi/adoptio


PETRUS & HANSU | n. 5v

AIKUINEN

Noin 5-vuotiaat hurmaavat, ihmisrakkaat ja äärimmäisen persoonalliset pojat, Hansu ja Petrus, etsivät yhteistä kotia. Petrus, tuo mustempi ja hoikempi pantteri on täysin sylikissa ja Hansu, tuo veljeksistä harmaanpi pyykevönpi taas sitten vähän sellainen hitaammin lämpiävä tapaus, mutta rakastaa (salaa��) rapsutuksia ja tuttu ihminen saa syliin. Pojat ovat tosi energisiä ja kaipaavat paljon tekemistä ja leikittävän omistajan. Lempipuuhaa on touhuta KAIKESSA mukana nukkuessa, syödessä, kotitöissä ja tietenkin tärkein vessassa olkapäällä istuminen. Pojat muuttavat kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia tai muita lemmikkejä. Saa tulla tutustumaan sijaiskotiin Alavudelle. Heti valmiita muuttamaan.

Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, rokotettuina ja useaan kertaan madotettuina.
Fiv/felv testit olivat negatiivisia.

Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi.

Adoptio edellyttää huolellisesti täytetyn adoptiolomakkeen, jonka löydät alta. Lomakkeen lopussa on mahdollista esittää myös lisäkysymyksiä:

https://www.elaintiimi.fi/tayta-adoptiohakemus

Tutustu tarkemmin eläimen adoptioon tästä linkistä:

https://www.elaintiimi.fi/adoptio