Kotia etsivät kissat:

DORIS tyttö n.5kk


Doris tyttönen syntyi navettaan ja talon asukkaat pyysivät meitä apuun, jotta tämä jengi saataisiin mahdollisimman pian pois, ennen pakkasia.

Kaunis tyttö on sijaiskodissa nyt opetellut kissanelämää ja osa asioista on vielä aika jänniä tai epäilyttäviä. Pentumainen uteliaisuus kuitenkin puskee esiin ja aina välillä unohtuu ne jännitykset ja epäilykset.

Doris on todella leikkisä ja reipas kissakaveri olisi pakollinen juttu uudessa kodissa. Tuttu ihminen saa lähestyä ja ottaa syliinkin, eli mistään sohvan alla murisevasta sähikäisestä emme nyt puhu. Kehräilee paljon ja kunhan pääsisi asettumaan sinne ihan omaan kotiin taloksi, emme usko hetkeäkään, etteikö tästä tytöstä kuoriudu aivan mahtava perheenjäsen!


Tyttö luovutetaan eläinlääkärin tarkastamana, rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna.

Kissanpennun luovutusikä on meillä 16-viikkoa, eli tämä neiti olisi nyt valmis muuttamaan omaan kotiin.

Dorista pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Tuuriin.


Kissanpennun luovutushinta 190€, sis.30€:n sterilointipantin, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen.

Mukaan pentupaketti, sis.tuttua ruokaa ja leluja


Tiedustelut: elaintiimi@gmail.com

DOMINO, tyttö n.5kk


Doriksen systeri, niinikään navetasta löytynyt tyttönen. Tämä upean värityksen omaava neitokainen on rohkeampi kuin siskonsa ja toimiikin yleensä tämän parin ideanikkarina ja työnjohtajana. Nyt haussa olisi oma koti, jossa olisi kissakaveri ja rauhalliset koiratkin ovat tälle neidille aivan fine.


Domino on hiljalleen syttynyt leikkimään myös muiden kissojen kanssa. Viihtyy välillä omissakin oloissaan ja tarkkailee, mitä muut ympärillä touhuavat. Unet tosin otetaan muiden vieressä.

Nopeita liikkeitä Domino pelkää ja siksi tuleva koti voisikin olla lapseton. Kissakaveri vaaditaan :).

Viihtyy sylissä ja kehrää kovasti, kunhan niitä nopeita liikkeitä välttää. Nauttii silittelystä kovasti, kunhan tottuu ihmiseen, joka lähestyy.

Domino on valmis muuttamaan vaikka heti ja mukaan pakataan pentupaketti, jossa tuttua ruokaa ja leluja. Tyttöä pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Tuuriin.

Kissanpennun luovutushinta 190€, sis.30€n sterilointipantin, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen.

Emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Tiedustelut: elaintiimi@gmail.com

MUMMELI NIMELTÄ VALTTERI


Kun seniorikissan (12v. ) omistaja pyytää apuja, jotta hänen täysin terve, iäkkäämpi elämäntoveri saisi vielä mahdollisuuden jatkaa kissanpäiviä, emme voi sanoa ei. Näin päätyi tämä ihanuus yhdistyksellemme.

Valtteri on elellyt muiden kissojen kanssa ja sijaiskodissakin tulee mainiosti toimeen kaikkien kanssa. On todella ihmisläheinen ja toivoisikin, että uudessa kodissa ei joutuisi paljon yksin olemaan.

Eläinlääkärissä purukalusto kuvattiin ja kaikki on loistavasti. jopa eläinlääkäri hämmästyi tämän mummon rautaista kuntoa ja hyviä hampaita!

Tytön päivät kuluvat pitkäli muiden kanssa touhutessa, makoilee sylissä kehräten ja nauttii huomiosta, silityksistä.

Nyt etsinnässä olisikin se oma, loppuelämän syli. Valtterin turkki vaatii salonkia aina välillä, eli harjaustaidot katsotaan uuden henkilökunnan eduksi. Aivan pieniä lapsia tyttö ei ole tavannut ja rauhallinen ympäristö voisi olla tälle mummelille se parempi vaihtoehto. Imuri ja muut äkilliset kovat äänet saavat mummelin hätkähtämään.

Edellytyksenä uudelle kodille oli myös paikka sängyssä. Mummun kun pitää päästä sen oman ihmisen viereen.

Oletko valmis jakamaan sydämesi, sänkysi, herkkusi ja huushollisi tämän iki-ihanan rouvan kanssa?Valtteri on leikattu, rokotettu ja loishäädetty ja sirutettu. Luovutetaan vain sisäkissaksi!

Ikänsä puolesta mummeli lähtee uuteen kotiin erityisadoptiona.


Kissan luovutushinta 100e

Lisätiedot: elaintiimi@gmail.com

MOLLA etsii omaa henkilökuntaa.


Sauna-Maijan tyttönen, ihana pumpulipallo Molla etsii nyt myös omaa perhettään.
Niin ikään ladon alta saunanlauteille tiensä löytänyt reipas tyttö, on omaksunut hienosti kissanelämän alkeet ja olisi valmis muuttamaan siihen ihan omaan kotiin joulukuun puolessa välissä.
Molla on leikkisä kaveri ja siksi vaatimuksena onkin kissakaveri, jonka kanssa voisi esimerkiksi tuunata joulukuusen, painia, kiipeillä, hyppiä ja jahdata palloja.
Molla on tottunut koiriin ja muihin kissoihin. Lapsista kokemusta on aika vähän.
Sylikissa Molla ei kuitenkaan vielä ole, sen verran äidin opit ovat vielä takaraivossa, mutta uteliaisuus voittaa jatkuvasti ja kun vielä henkilökunnan osalta homma toimii, tulee tästä vielä varmasti sylivauva. Nukkuu sijaisäipän vieressä ja antaa silitellä. Joskus vielä pitää hiukan suhista, muodon vuoksi ��.
Molla on rokotettu, sirutettu ja ell tarkistama.

Mollaa pääsee sovitusti katsomaan sijaiskotiin Tuuriin.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Kissanpennun luovutushinta on 190€, sis.30€:n leikkautuspantin, joka palautetaan omistajalle toimenpiteen jälkeen.

Mukaan pentupaketti tuttua ruokaa ja leluja.

Tiedustelut VAIN SÄHKÖPOSTITSE elaintiimi@gmail.com

BERIT, tyttö, n.2v. leikattu


Viime talvena meille tuli tyttökissa, joka ei voinut hyvin. Eläinlääkärireissuhan siitä taas tuli, viikonloppuna, luonnollisesti ja siinä sitten vietettiin jo perinteisesti rattoisaa iltaa Ilmajoella Lillvetissä ja Beeritiksi ristitty neitokainen pääsi Jukan ja Heidin syyniin. Selvää oli, että jokin esti salkun toimisen ja se, mitä kakkosesta tuli pihalle olisi hajullaan tappanut ihan kenet vain.

Beritistä otettiin parit kuvat ja siinähän sitten valotaululla näkyi jokin juttu, mistä tuli ensimmäisenä mieleen HK:n sinisen sulkija. Noh, päätettiin jatkaa luiston maksimointia ja katsoa, josko rinkula sieltä liikkuisi.
Arvatkaapa liikkuiko...no ei. Joten otettiin uudet kuvat ja siellähän se möllötti, justiinsa kuten aiemminkin. Mitäpä siinä muuta kuin että Jukka ja Heidi heitti hanskat käsiin ja leidiltä vatta auki. Ensimmäisenä tutkinnan kohteeksi pääsi suolisto, eikä mitään. Lopulta kun kaikki muut paitsi vatsalaukku oli käyty läpi, oli päätettävä, avataanko viimeinenkin este vai mitä tehdään. Eipä siinä sitten muutakuin lupa avaukseen ja sieltähän se täyspotti sitten löytyi. Jäätävä määrä talitankojen verkkoa, alumiinia, muovia, jesaria ja ja... Siinä oli tyttö syönyt nälkäänsä vähän muutakin kuin lajityypillistä ravintoa ja se silppu oli tukkinut tietysti ainoan väylän, mistä kama olisi pihalle päässyt.
Beritiltä siivottiin koko reppu, ommeltiin kiinni ja sitten voitiin vain toivoa parasta.
Nuori flikka, hyvä pohjakunto, sijaiskodin periksiantamattomuus, Lillvetin porukan ammattitaito, aika, tropit ja oikea ruoka. Niistä on tämän tytön selviytyminen tehty.

Nyt ollaan siinä pisteessä, että Berit, n.1-2-vuotias typykkä on, leikkisä, vieraille ainakin aluksi hieman arka, sellainen kaunis tarkkailija, jolla kuitenkin se uteliaisuus kutkuttelee koko ajan enemmän ja enemmän.
Berit ei ole sylikissa, vielä. Sitä saa hänen ehdoillaan kuitenkin rapsutella ja silitellä.
Tulee juttuun muiden kissojen ja rauhallisten koirien kanssa.
Lapsiperheeseen emme Beritiä luovuta.
Kissakaveri, reipas sellainen, olisi se piste iin päälle.
Berit luovutetaan rokotettuna, leikattuna, useasti madotettuna ja sirutettuna.

Treffit onnistuu sovitusti sijaiskodissa Tuurissa.

Luovutushinta 160e

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Tiedustelut: 0406303162 / elaintiimi@gmail.com

MINI kolli, alle 2v, leikattu


Olipa kerran tyttökissa, joka asui maaseudulla. Kesäisin elämä hymyili ja ruokaa löysi helposti. Kesän rientoja hiljensi aina välillä äidin velvollisuudet ja hyvin hän vauvansa hoitikin. Talvisin oli hankalampaa. Ruoka ei kävellyt eteen ja ihmiset eivät arvostaneet kissaa, joka etsi sitä lämmintä paikkaa, jotta pakkanen ei puraisisi kovin pahasti.
Toissa kesänä tämä ihmisiä aristeleva tyttönen oli jälleen pieniinpäin. Tällä kertaa se sai 3 pentua ja opetti niille alusta asti, että ihmiseen on pidettävä turvaväli, niistä kun ei koskaan tiedä. Fiksu kissa.
Emo toi pentunsa erään lypsytilan maille. Aurinko paistoi, lehmät ottivat tulokkaat iloisesti vastaan ja talonväki, he olivat kissaihmisiä! Pikkuinen kissaperhe sai kunnon ruokaa ja salaa emolta, nämä ihmiset soittivat meille. He halusivat kissoille paremman elämän.
Emo jätti pennut jo yksin ja kävi lähistöllä pienillä reissuilla. Äidin omaa aikaa. Mutta, jotain tapahtui. Yhtäkkiä, emo ei enää palannutkaan. Pennut olivat maailmassa yksin, kunnes me saimme ne kaikki loukuilla kiinni ja pienet sähisijät pääsivät sijaiskotiin tutustumaan toisenlaiseen elämään. Emon kohtalo suretti, olisimme sillekin halunneet mahdollisuuden.

Tässä esittäytyy tästä navettajengistä Mini poika. Herttainen kollimus, joka etsii YHTEISTÄ kotia, velipoikansa kaapon kanssa.

Alkuun Miniä pelotti kovasti, mutta nyt lähtee kehruukone käyntiin kunhan joku vain rapsuttelee.


Mini luovutetaan kastroituna, rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna.

Sitä pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Jyväskylän lähistölle. Kyyditys onnistuu lähes minne vain.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Luovutushinta 160e.

Tiedustelut: 0406303162 / elaintiimi@gmail.com

ISO POIKA KAAPO, nalle 2v, leikattu


Olipa kerran tyttökissa, joka asui maaseudulla. Kesäisin elämä hymyili ja ruokaa löysi helposti. Kesän rientoja hiljensi aina välillä äidin velvollisuudet ja hyvin hän vauvansa hoitikin. Talvisin oli hankalampaa. Ruoka ei kävellyt eteen ja ihmiset eivät arvostaneet kissaa, joka etsi sitä lämmintä paikkaa, jotta pakkanen ei puraisisi kovin pahasti.
Toissa kesänä tämä ihmisiä aristeleva tyttönen oli jälleen pieniinpäin. Tällä kertaa se sai 3 pentua ja opetti niille alusta asti, että ihmiseen on pidettävä turvaväli, niistä kun ei koskaan tiedä. Fiksu kissa.
Emo toi pentunsa erään lypsytilan maille. Aurinko paistoi, lehmät ottivat tulokkaat iloisesti vastaan ja talonväki, he olivat kissaihmisiä! Pikkuinen kissaperhe sai kunnon ruokaa ja salaa emolta, nämä ihmiset soittivat meille. He halusivat kissoille paremman elämän.
Emo jätti pennut jo yksin ja kävi lähistöllä pienillä reissuilla. Äidin omaa aikaa. Mutta, jotain tapahtui. Yhtäkkiä, emo ei enää palannutkaan. Pennut olivat maailmassa yksin, kunnes me saimme ne kaikki loukuilla kiinni ja pienet sähisijät pääsivät sijaiskotiin tutustumaan toisenlaiseen elämään. Emon kohtalo suretti, olisimme sillekin halunneet mahdollisuuden.

Tässä esittäytyy tästä navettajengistä seuraava poika. Se isoveli, joka puolustaa pikkuveikkaa isoilta pojilta . Todellisuudessa Kaapo tulee muiden kanssa juttuun ja etsii kotia, YHDESSÄ veljensä Minin kanssa. Pojat ovat erottamattomia.
On tottunut kotielämään hienosti ja sopeutuu varmasti oikeastaan millaiseen perheeseen vain.


Kaapo luovutetaan kastroituna, rokotettuna, loishäädettynä ja sirutettuna.

Sitä pääsee sovitusti tapaamaan sijaiskotiin Jyväskylän lähistölle. Kyyditys onnistuu lähes minne vain.

Muistathan että emme luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

Luovutushinta 130e.

Tiedustelut: 0406303162 / elaintiimi@gmail.com