Kiitos kun haluat adoptoida!

Tämän tekstin alta löydät täytettävän adoptiolomakkeemme.

Mieti vastauksiasi rauhassa ja lähetä lomake vasta, kun olet tutustunut eläimen adoptioon. Lomakkeen kaikki kohdat ovat pakollisia.

Emme ota vastaan kyselyitä / varauksia muista eläimistä kuin niistä, joista on esittely kotisivulla tai joista on sosiaalisen median kanavissamme kodin etsintään liittyvä julkaisu.

Huomioithan, että yhdistykseltämme on adoptoitavissa pääasiassa kissoja, satunnaisesti myös muita eläimiä. Mikäli olet kiinnostunut adoptoimaan jonkin muun eläimen kuin kissan, tarkistathan adoptoitavissa olevien eläinten tilanteen ennen adoptiolomakkeen täyttöä.

Olemme sinuun yhteyksissä lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostitse osoitteesta elaintiimi@gmail.com, mikäli lomake on täytetty huolellisesti ja oikein. Sähköpostitse sovimme puhelin- tai videohaastattelun ajankohdan sekä tapaamisajankohdan.

Mikäli adoptiolomake täytetään koskemaan tiettyä eläintä ja annetuista taustatiedoista käy välittömästi ilmi, ettei kotiehdokas sovellu kyseiselle eläimelle, ei lomakkeen lähetys johda yhteydenottoon / tarjoamme ehdokkaalle sopivampaa eläintä, mikäli tällainen yhdistyksellä sillä hetkellä on.

Puutteellisesti täytetty lomake ei johda yhteydenottoon.

Yhteydenottomme tapahtuu muutaman arkipäivän kuluttua lomakkeen lähettämisestä.