MUUT KOTIA ETSIVÄT ELÄIMET

Ulkona sataa, tuoksuu kesä ja tuhannet vesipisarat noruvat ikkunaa pitkin kuin kyyneleet. Pilven takaa kuitenkin kurkistelee aurinko, kuin haastaen tummat pilvet edessään.


Hän on Ciru. Cirulla myös valuu kyyneleet ja suru puristaa sydäntä. Se kaikkein rakas ihminen, hänen ihan oma ihmisensä on siirtymässä pilvien toiselle puolelle, eikä Siru voi sitä estää, eikä voi lähteä mukaan. Sillä on nimittäin vielä tehtävää täällä maan päällä. Ero raastaa silti kummankin sydäntä, mutta elämä välillä iskee lujaa juuri siihen kaikkein tärkeimpään, rakkaimpaan. Me lähdimme nyt auttamaan Cirua.
Se on seitsemän vuotias sekarotuinen koira, tyttö, jonka sukupuusta löytyy niin malamuuttia, lapinkoiraa kuin saksanpaimenkoiraakin. Turkki on juuri sellainen pehmoinen ja lämmin, johon haluaa painaa kasvot kun on paha olla. Ciru on terapiakoira. Ei sillä toki mitään tutkintotodistusta ole, mutta se taito ja halu auttaa tuleekin tällä tytöllä sydämestä.
Me lupauduimme auttamaan Cirua etsimään uuden kodin, jossa ymmärretään tämän ikäistä koiraa, jossa se saisi viettää loppuelämänsä kuunnellen, rakastaen ja nauttien.
Korvan hiiva on hoidettu pois ja rokotukset ovat kunnossa. Ciru on leikkaamaton, tulee juttuun kissojen ja toisten koirien kanssa. Stressaa kerrostalossa, joten etsii kotia omakotitalosta, jossa ei kaikuisi kaikki oudot äänet, aiheuttaen sille turhaa huolta ja murhetta.
Pienet lapset ovat myös asia, josta Ciru ei pidä. Kivien osumat aikanaan lasten käsistä ovat jääneet sinne jonnekin ja se muisto ei ole Cirun mieleen. Ei tyttö toki ole aggressiivinen vaan vain haukkuu ja stressaantuu. Sitä emme tälle mummelille toivo. Kummitädin kertoman mukaan rippikoulun kun on lapsi käynyt, saa siunauksensa myös Cirulta ��.
Autetaanhan yhdessä Cirua löytämään se uusi, ihan oma ihminen, joka halaisi, juttelisi ja rapsuttaisi.
Oletko Sinä juuri se, joka auttaa Cirun tämän suuren menetyksen yli ja näytät, että se aurinko sieltä vielä sen voiton pilvien takaa vie ❤

0406303162 / elaintiimi@gmail.com