Kannatustuotteiden tilaaminen

OHJE

Tilaukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen elaintiimi.kannatustuotteet@gmail.com. Kirjoita sähköpostin aiheeksi Tilaus ja sen jälkeen nimesi pilkuilla erotettuina. Esimerkki: Tilaus, Anna Ala-Vutelainen. Mainittuina tulee olla halutun tuotteen koodi (mikä kuva), minkä vaihtoehdon haluat (kangaskassi / T-paita), kappalemäärä sekä koko- ja värivaihtoehdot. Ilmoita myös minkä toimitustavan valitset (Posti / nouto sovitusti). Postitukseen tarvitsemme kaikki alla mainitut tiedot, noutoon vain pakolliset (merkitty tähdellä*):
Etunimi*, sukunimi*, sähköpostiosoite*, puhelinnumero, toimitusosoite, postinumero sekä -toimipaikka. Kuvien kuvauksissa on valmiit pohjat, jotka voit kopioida sähköpostiin.

Saat maksuohjeet sähköpostiisi, kun tilaus on otettu vastaan (HUOM! Tässä voi mennä muutama päivä).

Teetämme tilatut tuotteet maksun siirryttyä, joten toimitusaikamme on normaalisti muutaman viikon. Joitakin tuotteita voi olla varastossa valmiina ja lähetämme sinulle ensisijaisesti sellaisia.

Toimitus

Tilaaja maksaa postikulut (pienten tilausten toimitus kirjeenä, pakettien postiennakko alk. 12,40 € (ei sisälly tuotten hintaan)). Tuotteen nouto mahdollista sovitusti, jolloin toimituskulut ovat ilmaiset. Muista valita toimitustapa tilausta tehdessäsi. Saat meiltä vahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus lähtee matkaan.
Tilaukseen liittyvät viestit (tilaus, kyselyt, palautteet, reklamaatiot) on lähetettävä osoitteeseen elaintiimi.kannatustuotteet@gmail.com Liitä alkuperäinen tilaus ja keskustelu viestiisi aina kun mahdollista. Tilauksiin liittyvissä asioissa olemme sinuun yhteyksissä ainoastaan sähköpostitse.

Kopioitava tilauslomake

Tilaan tuotteen / tuotteet
Koodi: [ ] | Tuote: [ ] | Väri: [ ] | Tumma painatus: [ ] / Vaalea painatus: [ ] | Koko: [ ] | Määrä: [ ] kpl

Kuljetustapa
Posti [ ] / Nouto [ ]

*ETUNIMI:
*SUKUNIMI:
*SÄHKÖPOSTI:
PUHELINNUMERO:
TOIMITUSOSOITE:

POSTINUMERO JA -TOIMIPAIKKA: