Jokainen on tärkeä

Alavuden seudun Eläintiimi Ry perustettiin loppukesästä 2017 erään löytökissan yhdistäessä kuusi samanhenkistä ihmistä, jotka päättivät auttaa sitä ja samalla alueen muita laiminlyötyjä, kodittomia tai kotia vaihtavia eläimiä.

Tiedossa oli kyllä, että tällaiselle toiminnalle olisi Alavuden seudulla tarvetta, mutta tilanteen laajuus on yllättänyt koko tiimin.

Mitä me teemme?

Autamme eläimiä löytämään oman ihmisensä, minkä lisäksi annamme myös tarvittaessa neuvoja ja ohjeita koskien eläintenhoitoa, tuemme vähävaraisia mm. kissojen hoitokustannuksissa, käymme puhumassa oppilaitoksissa ja päiväkodeissa eläinsuojelusta sekä olemme mukana erilaisissa Alavuden seudun projekteissa - esimerkkinä toimikoot Alavuden koirapuisto!

Tiimistä löytyy asiantuntevaa osaamista niin kissojen, koirien, jyrsijöiden, lintujen, eksoottisten eläinten kuin akvaariokalojenkin osalta.

Lopullinen tavoitteemme on se ettei meitä enää tarvittaisi.

Mitä sinä voit tehdä auttaaksesi

- Voit tehdä raha- tai tavaralahjoituksen
- Voit tilata kannatustuotteita sähköpostitse, jolloin saat itsellesi hyvän mielen lisäksi törkeen hienon kangaskassin tai T-paidan
- Kun jaat, peukutat, kommentoit ja/tai tallennat meidän julkaisuja somessa, tarjoat meille samalla näkyvyyttä ja päivitykset tavoittavat mahdollisimman monet silmät
- Yrittäjänä voit tehdä kanssamme sponsoridiilin
- Voit myös käyttää luovuutta! Taiteilijat ovat esim. myyneet teoksiaan niin, että tuottoja on käytetty tiimimme kissojen hyväksi.
- Lähde mukaan hoitorinkiin (ota yhteyttä elaintiimi@gmail.com ja kerro hieman itsestäsi / miten haluaisit olla avuksi)

Kiitos kun autat

AJANKOHTAISTA


Uutiset

Kiireinen kevät on täällä (17.03.2023)
Alkuvuodesta meille on tullut paljon kissoja, joilla hoitojaksot ovat pitkiä monien ongelmien vuoksi. Osa on nkodinvaihtajia, joilla on vanhassa ympäristössä ilmennyt..

04.09.2022  Kissala on täynnä
16.08.2022  Loukutus, Housunkylä
07.08.2020  Laaja loukutus