Tervetuloa Eläintiimi Ry:n kotisivuille!

Alavuden seudun eläintiimi Ry perustettiin loppukesästä 2017, kun eräs löytökissa yhdisti kuusi samanhenkistä ihmistä, jotka päättivät auttaa sitä ja samalla alueemme muita laiminlyötyjä, kodittomia tai kotia vaihtavia eläimiä.

Oli tiedossa, että tällaiselle toiminnalle olisi alueellamme tarvetta, mutta sen laajuus yllätti meidät kaikki.

Asiantuntevaa osaamista tiimistä löytyy niin kissojen, koirien, jyrsijöiden, lintujen, eksoottisten eläinten kuin akvaariokalojenkin osalta.

Sen lisäksi, että autamme eläimiä löytämään uuden kodin, annamme myös tarvittaessa neuvoja ja ohjeita koskien eläintenhoitoa, tuemme vähävaraisia mm.kissojen steriloinneissa, käymme puhumassa oppilaitoksissa ja päiväkodeissa eläinsuojelusta sekä olemme mukana erilaisissa projekteissa tällä alueella, josta mainittakoon Alavudelle tuleva koirapuisto.

Etusivu otsikon takaa löydät kotia etsivät kissat, löytyneet kissat, kodin saaneet eläimet, tietoa sijaiskotitoiminnasta, kissaenkelit, tietoa adoptiosta jne.

Lähde mukaan toimintaamme!

SIJAISKOTI HAUSSA!!Pomo tarttis kartanon ja palvelijat. Anyone?Tämä oranssi kolli on oikeesti helmi. Jos ei olisi noita nelijalkaisia kotona jo ennestään, tää jäisi mulle, mutta kun.Pomolla on nyt yhden kerran testattu positiiviseksi Felv. Selkosuomella se on siis kissan leukoosi. Ja ratakiskolla väännettynä meinaa sitä, että kaverin vastustuskyky on normaalia heikompi, paranee hitaammin ja lopulta tuo sairaus vie sinne, missä ei leukooseja ja muita bonuksia ole. Pomolla on myös toisessa silmässä vaurio, jota nyt hoidetaan tipoilla. Se tulee vielä vaatimaan treffit/treffejä lekurin kanssa, mutta muuten kaveri on kuosissa, ainakin nyt.

Me tarvittais tälle tyypille sellainen loppuelämän sijaiskoti. Adoptioon emme Pomoa laita, vaikka toinen testi olisi nega. Silmä kuitenkin vaatii seurantaa ja ties mitä. Pelataan siis varman päälle. Pomo on leikattu, rokotettu, loishäädetty ja sirutettu.

Kun kissa on sijaiskodissa, yhdistys hoitaa niin lääkkeet, lääkärikäynnit, ruoat, tarvikkeet jne eli pakollisia kustannuksia ei kartanon muille väelle tule.Vaatimuksena on, että on kokemusta kissoista, kodissa olisi rauhallista, ei muita kissoja ja vähän muuttujia. Lisäksi olisi hyvä osata puhua kissaa ja Etelä-Pohjanmaan murteesta ropisee lisäpisteitä. Eli maantieteellisesti sijaiskoti ei saisi olla kaukana pääkallopaikalta (lue:Alavuden asemalta).

Pomon kanssa voi sopia työhaastattelun toimitilalle, vaikka laittamalla meseä tai sähköpostitse elaintiimi@gmail.com. Ehdokkaille tarjotaan tietty kahvit
Terveisiä toipilasosastolta ♥️.

Kiitos ihan mielettömästi kaikista ruokatilauksista, joita meille on nyt tipahdellut lähes joka päivä. Ja nimenomaan niitä erikoisruokia! Samoin pyyhkeistä, lakanoista, pienistä peitoista ja kiipeilypuista. Ne tulevat todella tarpeeseen ��.

Ja otamme kiitollisina edelleen vastaan kaikkia edellämainittuja.
Maanantaina muutti meiltä kuusi kissaa kohti uutta elämää, kiitos yhteistyöstä jälleen kerran Rekku Rescue ry ❤️. Tänään sitten meidän karanteeniosasto sai uudet asukkaat, kun Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys huristeli kissakyydin tänne Alavudelle. Neljä suurisilmäistä, hieman epäilevää "sähikaistä" pääsi lähes uusiin majoitustiloihimme nauttimaan mm.korvien puhdistuksesta ja siirappisesta lässytyksestä ��. Vielä olisi yhteinen pesuhetki kahdelle näistä to do-listalla tälle päivälle. Tässä jälkeen yksi esimerkki siitä, että eivät ne kissapopulaatiot aina ole niitä navettajengejä. Tämä sakki on lähtöisin Pohjanmaalta ja ihan sisätiloista. Mutta jälleen kerran, yhteistyössä on voimaa. Jatketaan aiheesta lisää huomenna. Meillä on hiukan muitakin uutisia tuloillaan ��.
Tässä kaiken muun hässäkän keskellä olemme pikkuhiljaa rempanneet tiloja, jotka löytyivät vihdoin piiitkän etsinnän jälkeen nyt syksyllä. Nyt meillä olisi tarve mm. ehjälle keittiön pöydälle ja tuoleille, arkkupakastimelle, pienelle jääkaapille, erilaisille seinähyllyille, valkoiselle maalille jne. Otamme kiitollisina vastaan jos sellaisia joltain tarpeettomina löytyisi ❤️. Laita meille viestiä ja kuvia mesen kautta. Kohde sijaitsee Alavuden asemalla, missä varastommekin on. Kiitos jo etukäteen ��.
Tänään oli jälleen treffit Lillvetin porukan kanssa. Mukana oli seitsemän kissaa, joista neljä suhinasähikäistä leikattiin, rokotettiin ja sirutettiin. Jälleen on tämä nelikko askelta lähempänä omaa kotia ❤️.Rankan tien kulkenut emo Nuppu kärsii jälleen silmäoireista ja mukaan oli nyt tullut vielä kunnon räkätauti. Nuori mamma pääsi nyt spesiaalihoitoon ja seurantaan "sairasosastolle". Kyllä se tästä taas iloksi muuttuu ��.Mörkö kävi antamassa näytteet myös klyyvaristaan ja odotellaan tuloksia. Klonkku sai myös ojentaa tassun verikokeisiin ja katsotaan löytyykö tälläkään kertaa jotain vihjettä siitä, miksi poitsu on hiukan.. erityinen
Odottakaapa vain, meillä on tulossa iloisia veikkosia kotiaetsiviin tässä lähitulevaisuudessa ��. No ei toki näistä kaikki ��.Tänään tällä sähinäräkähäivymurina-porukalla haisteltiin hiukan mm.kännykkää, kermaa, ihmisen kättä, kuunneltiin huonoa musiikkia ja siivottiin. Kaksi neljästä on jo ihan suht avoimin mielin, mutta kaksi on vielä hieman...sanotaanko sellaisella pienellä hv-asenteella liikkeellä. Hyvä tästä nelikosta vielä tuloo ❤️. Ikää sellaiset vajaa puoli vuotta.
Moni on kysellyt tämän kissan kuulumisia, joten tässä hiukan väliaikatietoja. Eli, Kuortaneelta loukutettu takkupoika, Rölli, kärsi pitkäaikaisesta kuivuudesta, jostain tulehduksesta, ruoka ei maistunut lopulta enää ollenkaan, ei juonut, pissa ja kakka lakkasi kulkemasta. Tänään kaverilta otettu iso nippu kokeita ja muutama läpivalaisukin kuvattu. Mahassa on pieni tyrä, joka ei onneksi ole paha eikä akuutti. Tipassa on saanut kollimus olla nyt pitempään. Maksa-arvoissa pientä heittoa, mutta voi johtua jo ihan tilanteen stressaavuudestakin. Seurataan tilannetta. Kotiin lähdetään lääkkeet mukana ja toivotaan, että hoito puree ja poika tuosta kuntoutuu. Jos tätä kaveria ei olisi saatu ulkoa pois, voisi tilanne olla aivan erilainen, paljon pahempi. Röllin puolesta iso kiitos teille, jotka olitte meihin yhteydessä ❤️.Janita ja Marjo / Eläintiimi
Tämän vuoden viimeinen eläinlääkäri käynti ja mukana on 15 kissaa. Muutamat kulkuset lopettaa kilisemisen ja rokotuksia jotain rekkakuormallinen ��.

TIEDOTE!

Sillä aikaa kun odottelemme päätöstä uudesta rahankeräysluvasta, meille myönnettiin PIENKERÄYSLUPA! Tämä on voimassa kunnes uusi päätös tulee tai Helmikuun loppuun.
Tilinumero on sama kuin ennenkin: FI82 4108 0011 3095 91.

Keräyksen järjestäjä: Alavuden seudun Eläintiimi RY
Alavudentie 355 63610 Tuuri

Varojen käyttötarkoitus:
1.Löytöeläinten eläinlääkäri- ja lääkekustannukset sekä kuljetuskustannukset vastaanotolle ja sijaiskotiin.
2. Löytöeläinten ruoka- ja hiekkakustannukset

Pienkeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Keräyksen numero: RA/2020/1518 ja se on voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta 1.12.2020-28.02.2021.

TARVITAAN MÄRKÄRUOKAA JA APUJA ELÄINLÄÄKÄRI KÄYNTEIHIN!!!Tämä kesä on ollut aivan kaoottinen kissojen osalta ja loppua ei näy. Näiden löytöeläinten lisäksi meillä on iso "nippu" pentutehdas porukkaa, joiden hoitoon uppoaa tuhansia euroja. Nämä tyypit ansaitsevat sen kaiken jälkeen mahdollisuuden ja sen me haluamme niille ja muillekin tarjota. Tässä hieman osviittaa mihin rahaa menee, ja paljonko.1.7-20.8 välinen aikaLillvet n. 4600€Kaikki eläinlääkärit yht. 6242€Apteekki 1200€Ruuat 1600€Hiekka 870€Ruuat,loukut,siivousvälineet,haihduttimet ym.N. 4000€Halpaa kuin saippua...Meillä pyörii kirppispöydät niin Seinäjoella kuin Alavuden keskustassa ja uutena on tulossa pöytä Tuurin Onnenkirppikselle. Tämä ei kuitenkaan riitä. Koronan takia tapahtumat ja isot keräykset ovat poissuljettu toistaiseksi, joten vetoamme teihin nyt somen kautta.Kaksi populaatiota odottaa, jotta saamme tilaa. On kodinvaihtajia, piikin alta tulijoita, löytöpentuja, villiintyneitä emoja pentuineen... On flunssaa, on suolisto-ongelmia, on ulko-ja sisäloisia, on kehityshäiriöitä, synnytyskomplikaatioita, on tuttipullo ruokittavia, on pahoinpideltyjä, on hammasremppaa ja myös eutanasia niille, joita emme enää muulla tavalla pysty auttamaan. Lista olisi oikeasti paljon pitempi, mutta tässä nyt osa ongelmista, joiden kanssa me ja sijaiskodit painimme päivin ja myös öin.Pentuja meillä on nyt äkkiä laskettuna 38 ja aikuisia 19. Auta sinä meitä auttamaan ❤️.Meille voi tilata ruokaa ja tarvikkeita suoraan. Osoite on Alavudentie 355 63610 Tuuri.Meille voi tuoda ruokaa ja tarvikkeita, kunhan ensin ilmoittaa asiasta mesen tai sähköpostin kautta. Meille voi lahjoittaa rahaa tilille näiden eläinten hoitokustannuksiin. Tapoja on kolme.1.Suora lahjoitus tilille.Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry FI8241080011309591, BIC: ITELFIHHViite: 12452.TekstarillaLAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 TIIMI numeroon 16588LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 TIIMI numeroon 16588LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 TIIMI numeroon 16588LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 TIIMI numeroon 16588LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 TIIMI numeroon 16588LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 TIIMI numeroon 165883.MobilepayMobilepay 24453MobilePay-lahjoittajan ohjeet1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunastaRahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

TÄRKEÄÄ!!!!!

Oletko ostanut/hakenut Alavudelta ns.naamiokissan tai koiran, esim.belgianpaimenkoiran?


Olet ehkä bongannut joskus ilmoituksen esim.Tori.fi:ssä, jossa suloiset sinisilmäiset pennut etsivät kotia ja hintana yleensä 350€? Papereita kissoilla ei ole, luonnollisesti.
Onko kissallasi myöhemmin esiintynyt terveydellisiä ongelmia? Onko ulko-ja sisäloisten kanssa ollut ongelmia?
Tai oletko ostanut koiria? Esim.Belgianpaimenta? Onko käytöshäiriöitä? Näitkö tilat vai tuotiinko koira jonnekin? Pienikin tieto auttaa.

Jos mielessäsi herää edes pieni epäilys asiasta, ole meihin yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse: elaintiimi@gmail.com.
Me emme maalita ostajia, haluamme vain mahdollisimman paljon todisteita tähän asiaan, josta myös yhdistyksemme tulee tekemään tutkintapyynnön.

Tällä hetkellä voimme vain odotella, mutta sen ajan haluamme käyttää siihen, että tämä asia todella viedään loppuun asti.
Ja tänä aikana kun me odottelemme, vaihtavat koirat ja kissat nopeasti osoitteita.
Jos olet hankkinut tällä viikolla täältä suunnalta koiran tai naamiokissan, oletko saanut nähdä sisätilat, emot, paperit koirista jne? Olkaa tarkkoina ihmiset ja jakakaa tietoa. Pelkkä pentupaketti ja mikrosiru ei takaa tervettä eläintä, etenkin jos se luovutetaan jossain muualla, "ihan vain ystävällisyyttään". Älkää luottako kuviin, niitä on helppo lavastaa ja muokata. Idyllinen miljöö ei välttämättä olekaan se oikea todellisuus. Niin kauan kun on kysyntää, on tarjontaa.

Auttakaa meitä tämän asian kanssa ❤️.

P.s. Kuvan kissa näyttää olevan terve, eikö? Söpö naamiokissa juniori.
Todellisuudessa se kärsi pahoista ongelmista keuhkoissa ja suolistossa ja toipuu nyt toisen yhdistyksen hoivissa. Edit. Valitettavasti tämäkään kissa ei selvinnyt.

Janita ja Marjo/ Alavuden seudun Eläintiimi Ry

AJANKOHTAISTA

PUHELIN ASIAA ��‼️


Emme pysty nyt vastaamaan pentukyselyihin puhelimitse. Emmekä ota varauksia alle luovutusikäisistä pennuista.
Olemme tällä hetkellä kiinni loukutuksissa ja puhelin ei siellä kulje mukana.
Akuuteissa asioissa meidät saa parhaiten kiinni sähköpostilla ��. elaintiimi@gmail.com

Pyydämme ymmärrystä tässä asiassa, koska teemme tätä vapaa-ajalla ja kahden ihmisen voimin ❤️.

Pyrimme purkamaan puheluiden sumaa aina välillä, mutta niitä tulee nyt niin paljon, että vastaus saattaa kestää.

Marjo ja Janita

TIEDOTE 7.8.20

Alavuden seudun Eläintiimi Ry aloittaa viranomaisten määräyksestä ja Alavuden kaupungin sekä maanomistajien luvalla laajan loukutuksen Ourannevantien, pajupurontien, vetämäjärven ja aseman alueella.

‼️Loukuilla on luvallinen kameravalvonta ja loukut on merkitty.‼️

Kyseessä erittäin sairas populaatio, joka on lähtöisin tästä toistaiseksi tyhjennetystä pentutehtaasta ja levinnyt vuosien aikana laajalle.
Alueen kissanomistajien tulee huolehtia ulkoilevilleen kissoilleen panta, mikrosiru tai pitää kissat sisällä.
Kissa havainnoista voi ilmoittaa meille. Todennäköisesti pentuja ja arkoja emoja löytyy ulkorakennuksista ja jopa ojarummuista. Näistäkin tieto meille välittömästi.

Hoidettavissa olevat kissat saavat apua ja ne joita emme enää voi auttaa, pääsevät kivuttomasti uneen.

Alavuden seudun Eläintiimi Ry

Lisätietoja: elaintiimi@gmail.com

❤️

KIITOS

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

HEI KIRPPISTELIJÄT!

Nyt on mahdollista tukea toimintaamme myös Seinäjoella! Kirpputori Ykkösbasaarissa löytyy pöytä nro.182, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä yhdistyksemme eläinten hoitoon.

Seinäjoella lahjoituksia niin myyntiin, kuin suoraan kissoille ottaa vastaan Riitta 0505960535.
Ilmajoella ja Kuortaneella lahjoituksia ottaa vastaan Kaisu 0400564811

Eläintiimin päiväkirjasta

Hermionen ensimmäinen vappu turvassa

Hermionen vappu ja aamiainen sängyn viereen katettuna. Selkä on paremmassa kunnossa, kivut poissa ja luonne täyttä...öö...mitenköhän sen nyt muotoilisi, kultaa ja kaktusta ��. Keskustellaan jo muutenkin kuin murinalla, kynsillä ja hampailla. Tai no mä en ole näitä käyttänyt, mutta ymmärretään silti toisiamme täydellisesti.
Ihmisen teot ovat vaikuttaneet paljon ja vie aikaa paikata myös ne henkiset haavat, mutta aikaahan meillä on. Siinä missä välillä iskee käsille, se myös painaa päänsä mun kättä vasten ja nukahtaa siihen ❤️.
Iltaisin aina istun häkissä emon ja pentujen kanssa ja vain ollaan ja parannetaan maailmaa. Muilla ei sinne yksiöön olekaan asiaa, paitsi tietysti mun pojilla. Kuuluvat kalustoon ��.

Aurinkoista vappua kaikille!

T: Eläintiimin tytöt
#kissanarvo

Pentue ykkönen

Eilen käytiin taas hakemassa hieman troppeja emolle ja tänään tää jengi saa isomman huushollin kun kasataan iso elementtihäkki jonnekin kunhan hiukan sisustetaan ensin ��.
Hermionen kanssa on nyt rampattu lääkärissä, kun kissa kipuili lantiota, suolisto ei toiminut kunnolla, räkää puski pintaan ja se oli niin kuiva, että pelättiin jo munuaistenkin puolesta.
Onneksi kaikki arvot olivat ok ja tukihoito on purrut ruoan imeytymiseen ja apu pentujen hoidossa on säästänyt sen voimia.
Emon lantiokipu jatkuu ja syytä sille ei ole selvinnyt lukuisista kuvista ja kokeista huolimatta. Kokeillaan nyt vielä uutta kipulääkettä ja antibioottikuuri menee lentsuun ja pissavaivoihin. Suolistossa on myös edelleen jotain häikkää, mutta se osasto on sentään parempi kun saatiin suolinkaisille häätö. Emon aggression taso heittelee rankasti ja tää on nyt meidän viimeinen oljenkorsi. Toivottavasti Hermione tästä tokenee ja kivun syy olisi vain joku osuma, joka paranee tukihoidolla ja ajan kanssa.
Monilla tahoilla arat ja aggressiiviset emot ovat vain pentujen vuoksi maisemissa, mutta meille, on tää äippä myös tärkeä. Kaiken sen paskan jälkeen haluamme sille sen mahdollisuuden oikeaan kissanelämään, vaikka se veisi sen vuoden treenauksen. Pitäkää peukkuja että saadaan mamma iskuun.

Pitäisi myös keksiä pennuille nimet teemalla Harry Potter. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Pyyhkeille olisi myös huutava tarve! Myös pienet lasten peitot ovat tervetulleita. Nakkaa meille Mesen kautta viestiä, jos näitä löytyisi meille asti ��.

Auttaa voit myös seuraavasti:

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 TIIMI numeroon 16588

Mobilepay 24453

MobilePay-lahjoittajan ohjeet
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.
3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero 24453 Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta

Tilille:
Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1245

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

Meille syntyi kevään toinen vauvajengi pääsiäisenä ��. Nyt nämä pikkukaverit saavat aloittaa elämänsä turvassa, sisällä ja lämpimässä. Ilman ihmisen apua olisi tilanne ollut toinen.

Nimiä emme voi täällä julkaista, mutta toivottavasti kuvat tavoittavat tämän henkilön, joka ilmoitti tiineestä emosta ja auttoi loukutuksen kanssa. Kiitos sinulle ��.

** Emme ota pennuista varauksia tässä vaiheessa. Tulevat sitten kotia etsiviin kun mittarissa on 14-viikkoa ��**

KISSALLASI ROPLEEMIA MUNUAISISSA?


Meillä olisi ylimääräisenä kissan munuaisruokaa ja haluamme lahjoittaa niitä tarvitseville. Ja näitä olisi kuulkaa aikas paljon. Saimme ruoat lahjoituksena ja meillä ei ole tarvetta näille.
Jos sinulla ja etenkin kissallasi, olisi näille tarve, ole yhteydessä meihin sähköpostitse ( elaintiimi@gmail.com). Nouto sovitusti Tuurista.

Halla vs. superbakteeri- keräys


Halla, tuo pieni epäonnen poika. Halla saapui Marjon luokse hoitoon pentuna, ensimmäisen rokotuksen jälkeen, saatuaan voimakkaan reaktion rokotteesta ja poju tarvitsi jatkuvaa seurantaa. Kuume huiteli taivaissa ja pienen voimat eivät meinanneet riittää. Elämänsä alkumetrit tämä pikkukaveri oli viettänyt emonsa kanssa ulkona.
Kuumeen lisäksi alkoi melkoinen korina ja rohina kuulumaan keuhkoista. Eipä siinä sitten muuta kuin punainenpuhelin käteen ja soitto Jukalle Lillvetiin. Odotetusti lääkekuuri napsahti kun Hallalle pukkasi myösi päälle bakteeri, sen viheliäisen viruksen lisäksi.
Onneksi homma saatiin hallintaan 4-5 päivän pakkoruokinnan avulla ja poju alkoi itse syömään. Ei uskaltanut varaäippä kuitenkaan vielä tuulettaa, sen verran tässä on tullut kilometreja näiden kissojen virusten kanssa, että on opittu olemaan hiljaa, jos alkaa näyttää hyvältä...
Koska ne muuttujat. Niitä tulee lähes aina. Niinkuin Hallankin kohdalla saimme nähdä.
Jokunen viikko meni ihan hyvin ja tuli sitten tehosterokotteen aika. Marjolla oli jo omat epäilyksensä ja jännitys päällä, että tuleeko taas jotain oireilua.
Viikon päivät siinä homma oli ok ja Halla touhusi kuten sen ikäisen pikkumiehen kuuluukin. Ei tullut kuumetta, eikä muutakaan bonusta. Joko nyt voisi huokaista helpotuksesta? Noup.
Kävelipä Marjo, kuten monesti ennenkin, Hallan ohi kun jäpikkä oli päikkäreillä kiipeilypuussa ja loi pikaisen silmäyksen kissaan. Perus settiä siis. Tilanne kuitenkin vaati uusinnan ja kappas vain, Marjon tarkka silmä huomasi jotain korvaan kuulumatonta. Kuin ruokosokeria, mitä ihmettä?!! Tämä oli uutta.
Hieman vastaavaa oli ollut aiemmin yhdellä kissalla, jolla oli autoimmuunisairaus ja siihen ei enää hoidot tehonneet. Kuitenkaan tämä Hallan korvahomma ei nyt mennyt ihan yksyhteen sen kanssa ja tilanne vaati jälleen punaisenpuhelimen.
Olimme jo varanneet aiemmin ajan muille kissoille, joten Marjo kysyi, mahtuisiko Halla vielä mukaan. Ainahan tilaa oli vielä yhdelle, joten sillä reissulla Jukka otti näytteen korvasta ja totesi siellä olevan Stafylokokki. Bakteerin pirulainen oli sitten paikan löytänyt. Lääke arsenaali kissalle mukaan ja kotiin hoitelemaan pojua. Alkuun kaikki näytti hyvältä, mutta sitten alkoi erite olemaan paksumpaa, tummempaa, kosteampaa ja taas soitto elliin. Käytiin siinä sitten Seinäjoen Lillvetin konttorilla seuraavaksi ja näyte lähti movettiin tarkempaan syyniin ja siellä tädit testasivat, mikä troppi toimisi. Tulipa sieltä tieto superbakteerista ja ainoa mahdollinen mikä voisi tehota oli Oflan Akvakol silmätipat. (Tässä kohtaa heräsi myös ajatus, että pitäisi laittaa lotto menemään...)
Ei muuta kun tippaa korvaan ja toivomaan parasta. Jälleen alku näytti hyvältä, mutta sitten alkoi takapakki. Tässä kohtaa voisi todeta jo että "ullatus"... Korva alkoi taas erittää töhnää.
Viime perjantaina olimme jälleen kontrollissa ja bakteereita oli runsaasti...Pihla, se meidän toinen luottolääkäri, kehoitti varaamaan ajan jonnekin klinikalle, jossa olisi tarvittavat välineet ja tähystyksen kautta voitaisiin suorittaa huuhtelu korvaan, jolloin se saadaan puhdistettua kunnolla.
Noh, matkailu avartaa ja pitää tämä nyt kokeilla, eli aika on varattu ja suuntana on ensi perjantaina Jyväskylä.

Meillä on vähän nyt suru puserossa Hallan vuoksi. Poika kun on maailman ihanin pusupoika. Toki alkaa jo silläkin mennä hermo jatkuvaan korvien rassaamiseen, kenelläpä ei. Mutta silti kun tuo "tyhmäkorvanrassaajaäippä" menee maate, niin pitää Hallan päästä kaulalle toteuttamaan Niilalta apinoitua lussutusta ja lopuksi pieni iso poika nukahtaa varaäippänsä kaulalle.

Koska tuon korvan oireilu ei ole vaikuttanut muuten Hallaan, menoa ja meininkiä riittää välillä liiaksikin, emme halua luovuttaa, vaan missiona on nyt saada sille bakteerille lähdöt, asap.
Se lysti vain maksaa. Paljon. Ei se, että Marjo hurauttaa sillä Golfilla Jyväskylään, se on onneksi diisseli, mutta ne tutkimukset ym. Siksipä päätimme, että nyt laitetaan Hallalle ihan oma keräys, jolloin saadaan apu suoraan sen hoitokuluihin.
Lähde mukaan taistoon tuota superbakteeria vastaan ja lahjoita vaikka yksi euro Hallan hyväksi.

Saa ja pitää myös jakaa, kiitos kun välität

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1096

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

TURUN SEUTU!!!


Kopioitu Hyvinkään esy ry:ltä

-Meille tuli pitovaikeuksen vuoksi kissa ja selvisi että omistaja onkin löytänyt hänet Turusta joulukuussa. Ei sirua. Tunnistatko. P. 019464200


Tiimin tonttuilut


Aiempina vuosina näin loppusyksystä, olemme järjestäneet isojakin ruoka-ja tarvikekeräyksiä ympäri Etelä-Pohjanmaata. Olemme olleet mukana joulumyyjäisissä ja myyneet myös netin kautta joulukortteja yms.
Tänä vuonna näin ei kuitenkaan ole. Miksi?!
Olemmeko ehkä laiskoja tonttuja, jotka mielummin nostavat ne villasukkaiset jalat pöydälle ja vedetään porukalla glögiä? No ei sentään ��.

Tämä syksy on ollut meidän tonttujengille poikkeuksellisen rankka. Mehän tonttuilemme läpi vuoden, ympäriinsä. Kilometrejä kertyy tuhansia, satoja tarinoita, kommelluksia, hillittömiä naurukohtauksia, onnistumisia, epäonnistumisia, iloa, surua. Koko skaala. Alkaa kuulkaa kevyesti tuntua tonttujenkin fysiikassa ja on ollut välillä pakko viheltää peliä poikki, kukin meistä omalla tavallaan. Muuten ei vain jaksa. Onneksi huumori ja nauru vie eteenpäin ja se polttava halu auttaa ja muuttaa asioita.
Mutta, tästä syystä esitämme nyt toiveemme teille rakkaat tukijamme. (Toki kirjoitamme myös joulupukille). Myö tarvitaan nyt apua.

Joulussa on taikaa. Mahdottomasta voi tulla mahdollista. Joulun ihme ei ole legendaa, se voi olla totta. Uskokaa vain. Me olemme sen nähneet!
Vuoden aikana taivaalle on syttynyt uusia tähtiä, tähtiä, joille apu tuli liian myöhään. Mutta on myös paljon niitä, joita nämä tähdet katsovat ylhäältä. Niitä, joilla on mahdollisuus. Nämä pienet enkelit, joiden siivet eivät aina ilman apua kanna täällä maanpäällä, ovat niitä, joita me autamme. Siksi kirjoitan nyt tätä. Näiden enkelien äänenä.

Mutta, takaisin siihen avunpyyntöömme...

Sen sijaan, että jalkautuisimme perinteisesti ostoskeskuksiin, kauppoihin tai myyjäisiin, pieni tonttu porukkamme päätti käyttää tämän kaiken vapaa-aikamme nyt vain eläimiimme, niiden hoitoon, auttamiseen ja eläinlääkärikäynteihin. Siihen, että yritämme saada emon ja pennun turvaan pakkasilta, siihen, että se repaleinen kolli saa uuden mahdollisuuden. Siihen, että karvansa menettänyt, väiveinen kissa saa hoidon ja uuden komian turkin. Siihen että ruokimme pentuja, joiden emon voimat eivät yksin riitä.

Koska emme voi enää repiä enempää itsestämme, pyydämme nyt Teitä. Juuri Sinua, lähtemään mukaan meidän joulun ihmeeseemme, tehdään taikoja yhdessä ja mahdollistetaan useamman eläimen auttaminen. Korjataan ne repaleiset siivet.

Yhdessä.

❤️ Alavuden seudun Eläintiimi Ry ❤️

Pssst...tässä vielä suuntaa antava lahjalista ��

- kissojen märkäruokaa
- kissojen viljatonta kuivaruokaa
- kissanhiekkaa
- leluja
- kuljetusbokseja

Meille voi myös tilata suoraan tai viedä lahjoituksia Tuurin Mustiin ja Mirriin.

Voit auttaa meitä auttamaan. Helposti.

Tekstarilla:

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 TIIMI numeroon 16588
*****************************

Mobile pay

Nyt mahdollista myös TEKSTARILAHJOITUS!
Tekstarilahjoitus: Mobilepay 24453

MobilePay-lahjoittajan ohjeet
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.
3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero 24453 Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta
*********************************
Tilille

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1245

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

Ähtäri, Ähtäriläiset ihmiset, Ähtärin S-market, Sissi kissan pelastusjoukot.

Välillä meinaa usko hiipua ihmisiin eläin asioissa mutta te nostitte sen pilviin.
Käsittämätön määrä lahjoituksia muutamien hassujen tuntien aikana❤️
Kiitos ja nöyrä kumarrus teille kaikille osapuolille��
Kissat kiittää, tiimin väki kiittää.
Toivottavasti esimerkkinne innostaa muitakin niin täällä kuin muuallakin auttamaan hylättyjä eläimiä. Kissakriisi kun on totista totta lähes koko Suomessa.
Yhdessä saadaan hurjan paljon enemmän aikaan ❤️
Vielä kerran KIITOS!!!
Ruoka-ja tarvikekeräys kodittomille eläimille
Saimme näin mahtavan ruokalahjoituksen kissoillemme! Suuri kiitos tästä K-supermarket Alavus, sekä Mars.

Eläinten viikko lähestyy ja meidät löytää perjantaina Tuurin Mustista ja Mirristä. Keräys siellä jatkuu koko viikon ja paikka toimii jatkossakin yhdistyksemme lahjoitusten vastaanottajana <3. Yhdessä olemme enemmän, tule mukaan auttamaan.

Otamme vastaan:
- Kissanhiekkaa- ja pellettiä
- Kissan ja koiran märkäruokia
- Kuivaruokana etenkin pentunappuloita
- Leluja
- Reseptivapaita lääkkeitä, esim. axilur loishäätö
- Pyyhkeitä jne.
Käytetyt tarvikkeet kelpaavat myös

Alavuden uusi Ykköskirppis ja Eläintiimin kirppispöytä nro.99 löytyvät aivan Alavuden keskustasta. Salmentie 4.

Pöydän tuotto käytetään lyhentämättömänä kodittomien eläinten eläinlääkäri-ja tarvike kustannuksiin.

Nyt tekemään löytöjä ja samalla autat näitä elämän kolhimia pieniä ❤️.

Otamme edelleen vastaan lahjoituksena tavaraa myyntiin. Niiden on oltava ehjiä ja puhtaita.

Kiitos kun autat ❤️

����SIJAISKOTEJA!!!!����


Nyt alkaa taas tilanne näyttämään pahalta ja jonossa olisi kymmeniä kissoja. Emoja ja pentuja, aikuisia, kesyjä ja arkoja, jotka pitää saada ulkoa turvaan.
Meillä on sijaiskodit aivan täynnä ja nyt on pakko pyytää apuja teiltä.
Lähde mahdollistamaan näiden reppanoiden auttaminen ja uusi, parempi elämä. Lähde sijaiskodiksi.
Yhdistys hoitaa tarvikkeet ja kustannukset. Sinä tarjoat sijaiskodin, hoidon ja rakkauden.

Ota pikaisesti yhteyttä!!

0406303162 / elaintiimi@gmail.com/ messengerillä

HÄTÄKERÄYS!!!


Kissojen märkäruoka ja hiekka on kohta lopussa, eläinlääkäri reissuja on tulossa. Kissoja olisi tulossa jonossa asti.
Nyt tarvitaan apua!!

Auta meitä auttamaan!!

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 TIIMI numeroon 16588

****************************************
Tilille:

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1245

****************************************

Mobilepay 24453

MobilePay-lahjoittajan ohjeet
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.
3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero 24453
Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

HÄTÄKERÄYS SULO-KISSAN TUTKIMUKSIIN

Sulo, tuo meidän kauttamme uuteen elämään ponnistanut nuori mies. Emo oli osa isoa populaatiota ja oli löydettäessä todella huonossa kunnossa. Emoa pystyimme auttamaan enää sillä viimeisellä keinolla ja se sai nukkua pois sylissä, ilman kipuja ja lupaukseni saattelemana: " Mene rauhassa, pienillä vauvoillasi ei ole hätää, me lupaamme hoitaa ne ja ne saavat mahdollisuuden."
Nyt on aika lunastaa jälleen osa tätä lupausta ja tarvitsemme siihen teidän apuanne.

Sulo on nyt sairastunut mystisesti ja sen oireita on tutkittu jo muutaman eläinlääkäri käynnin verran. Sulo ei halua syödä, juoda, oksentelee ja kuume nousi tällä viikolla.
Omistaja, joka rakastaa eläimiään yli kaiken, on kokenut lähiaikoina jo yhden suuren menetyksen, menettäessään rakkaan koiransa traagisesti ja se suru on vielä suuresti mukana joka päivä. Nyt hän pelkää Sulon puolesta, kun syytä oireille ei löydy ja rahat ovat todella tiukassa.
Lähdimme rahallisesti tukemaan Sulon hoitoa ja viimeisen ell käynnin jälkeen näytti jo paremmalle, mutta tänään vointi on alkanut taas mennä huonompaan suuntaan.
On otettu verenkuvat, maksa-ja munuaisarvot, röngenit, ultrattu jne. Kaikki tulokset ovat normaaleja. On kipulääke, on allergiaruoka, on pahoinvointilääke, on ruokahalua nostattava lääke.
Jokin Sulo-pojan suolistossa nyt kuitenkin mättää ja tilanne vaatii uusia tutkimuksia.
Sulo on nuori, yksi vuotias jäpikkä, jolla on taistelijan luonne. Sulo ansaitsee kaiken sen, mitä elämällä on tarjota sille maailman parhaassa, sen omassa kodissa.

Autatko lunastamaan lupauksemme ja lähdet mukaan auttamaan Sulon hoitokustannuksissa?
Kaikki lahjoitukset tällä viitteellä käytetään Sulon hoitoon.

(Jos rahaa jää yli, ne käytetään myöhemmin, muiden hoitoa vaativien eläintemme hyväksi.)

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1339

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

Kuvassa Sulo ❤

ÄHTÄRI!!!

TUNNISTAAKO KUKAAN BOKSIA TAI ONKO MUUTEN ASIASTA TIETOA.


Facebookista kopioitu:


Metsäretki Torakassa sai ikävän päätöksen. Isäni löysi ojasta, osittain veden alta, kissan kuljetuslaatikon. Sisällä laatikossa oli kuollut kissa. Kissa on todennäköisesti jätetty kuolemaan suljetussa laatikossa metsään, toki en voi asiasta olla varma. Kuinka julma ihminen voikaan olla? Kuka mahtaa olla kissan omistaja? Tekee pahaa edes kuvitella sitä kärsimystä, mitä hän on kissalle aiheuttanut ��


Tiedot voi laittaa meille sähköpostiin, soittaa, facebookin kautta tai näiden sivujen kautta yteydenotto-lomakkeella.


Sohaistaanpa hieman taas ampiaispesää...

Kesä rullaa hyvää vauhtia eteenpäin ja löytölät alkavat olla tupaten täynnä eri ikäisiä kissoja pennuista senioreihin. On se vain jännä asia, että vuonna 2019 maamme kärvistelee edelleen isojen kissaongelmien kanssa. Kissaihmiset ovat jakautuneet eri leireihin, niihin joiden mielestä kissan kuuluu ja pitää kulkea vapaasti ulkona, toteuttaen näin synnynnäisiä vaistojaan ja sitten niihin, joiden mielestä se on vastuutonta ja turvallista ulkoilua valjaissa ja tarhassa kannatetaan.Monesti ihmetellään, miksi löytölät eivät luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi. Tässä on se syy. Jäätävä ongelma joka ikinen kesä, mihin ne kaikki reppanat tuolta ulkoa saadaan, laitetaan tuhansia euroja hoitokuluihin, rampataan lääkärissä isoissakin operaatioissa ja sitten se misse pitäisi luovuttaa onnelliseksi ulkokissaksi. Ymmärrättekö ristiriidan?

Ulkona kissaa vaanii moni vaara, joita ihan kaikki eivät ymmärrä. Arvatkaapa mikä on suurin, jos nyt ei lasketa mukaan talven paukkupakkasia ja lukuisia tarttuvia sairauksia, joita kissalla muuten on aikamoinen määrä. Se uhka on ihminen. Kissoja ammutaan milloin milläkin, eikä näillä sankareilla välttämättä ole edes osaamista sen aseen käsittelyyn, kissoja kidutetaan, satutetaan ja myrkytetään. Kuka haluaa altistaa oman kissansa sellaiselle? Okei, no se ei päde jos asutaan maalla ja naapuriin on matkaa se 10km linnuntietä. Niinkö? Uhat löytyvät sieltäkin. Smirre-kettu kyttää metsän reunassa, haukat taivaalla, Ilves seuraavan mäen takana jne. Vapaasti ulkoilevalla kissalla ei ole sellaista paikkaa, ei edes oma piha, joka olisi täysin turvallinen. Kyllä se Ilves kissan pihastakin hakee ja helposti hakeekin.

Jos kritisoimme vapaata ulkoilua, se leimataan nopeasti mm.vihapuheeksi, pelon lietsomiseksi jne. Mutta, kun katsoo silmiin näitä ulkoa löytyneitä kissoja, on se sitten populaatiosta tai yksinäinen kulkija, ei pysty millään perustelemaan sitä vapautta oikeaksi, kissan edun mukaiseksi tai hyväksyttäväksi.

Tiine emo, joka on yhtä takkua, turkki vilisee ulkoloisia, viimeisillään, arka. Yhdet pennut tehnyt jo ulkorakennukseen. Onko se oikein?Pieni pentu, ei toivottu. Ei viitsitä leikkauttaa ulkoilevaa kissaa. Pennut tapetaan. Yksi pelastuu ulkopuolisen avulla. Emo menettää pentunsa ja vain, odottaakseen kohta uusia. Onko se oikein?

Navettakissa, saa pentuja. Osa kuolee, osa löytyy pitkin kyläteitä. Emo häviää, yksi pentu tuodaan meille. Se on pahasti sairas, aloitetaan hoito. Pentu selviää. Onko tämä oikein?

Kissa jäänyt auton alle. Pää murskana. Kukaan ei kaipaa. Onnellinen? Kissa jäänyt auton alle, on elossa. Viemme lääkäriin, jossa selviää paha sisäinen verenvuoto, perna revennyt ja ties mitä muuta. Kissa ei näytä kipua, shokki. Päästämme pienen nukahtamaan pois. Ei sirua, ei löydy omistajaa. Onko tämä oikein?

Kissa jäänyt auton alle. Talvi. Kukaan ei siirrä sivuun ja jäätyy kiinni maahan. Käymme hakemassa kissan pois. Ei sirua, kukaan ei kaipaa. Onko tämä oikein?Nuori kissa löytyy roskien vierestä. Täynnä räkää ja takkuja. Takut ajellaan, aloitetaan lääkitys. Lääkkeet eivät auta. Kokeillaan uusia. Ei auta. Uusi reissu lääkäriin. Kuvaus. Jotain mahassa. Odottelu, lääkintä ja kohta uudet kuvat. Selviääkö se? Täysin kesy kissa, kukaan ei kaivannut. Onko tämä oikein?

Kuinka paljon näitä jää tuonne luonnon ja ihmisten armoille. Vastaus, aivan liikaa. Ongelma on vain ja ainoastaan ihmisen aikaansaannos, mutta vain murto-osaa kiinnostaa asian korjaaminen. "Koska aina on näin ollut". "Sehän on vain kissa."

Me haluamme nyt haastaa kaikki mukaan korjaamaan tätä kissojen asemaa ja tilannetta Suomessa. Epäilijät ja vapaanulkoilun puolestapuhujat haastamme mukaan suoraan kenttätyöhön. Yhdistykset ympäri maan ottavat avun mielellään vastaan ja siinä, jos jossain silmät aukeavat ja näkee sen toisenkin puolen asiasta.

Haastamme kaikki kissaihmiset mukaan jakamaan tietoutta leikkautuksen tärkeydestä ja rokotuksista.

Haastamme kaikki muut yhdistykset mukaan kampanjoimaan kissanarvon puolesta entistä näkyvämmin. #kissanarvo

TALKOO APUJA KAIVATAAN!!


No niin kaikki raivaussahojen omistajat ja koirienystävät! Huomenna olisi tarkoitus raivata aidalle pohja. Tahtoisimme talkoisiin mukaan juuri Sinut! Myös trimmerille on hommia.
Kahvia, vissyä ja pullaa on ��!
Muistakaa oikea varustus eli sandaaleissa ei sahat käynnisty ja turvallisuuden vuoksi lapsia emme ota alueelle nyt juoksentelemaan ��.

0406303162 tai meselläkin saa kiinni, jos kysyttävää.

Kiinnostaisiko suunnitella uusia mukeja, kortteja, esitteitä jne?

Entäpä huppareita, paitoja, pipoja jne?
Asutko Alavuden lähistöllä ja harrastat kirppiksillä kiertelyä? Haluaisitko auttaa kirppispöydän kanssa ja hinnoitella tuotteita myyntiin?
Ja kissat ja koirat. Sijaiskoti-toiminta tarvitsisi nyt henkilön, jolla pysyy langat hyvin käpälissä ja on kiinnostusta hommaan. Ajokortti välttämätön, kuntäällä landella kerran ollaan. Haastattelet uudet sijaiskodit, teet kotikäynnit, hoidat ruoka-ja tarviketäydennykset.
Yhdistys kustantaa ajelut ��.

Lähde mukaan!

Tarjoamme sinulle huumorilla varustetun porukan, väsyneet jutut, onnistumisen tunteen, paljon karvaisia kavereita, jotka tarvitsevat apuasi ja pääset myös tutustumaan tähän työhön ns.kulissien taakse. Mitä kaikkea tämä on kuin nämä tarinat ja kuvat somessa. Takaamme, että et pety ❤.

Olehan yhteydessä!
Niin ja peeäs, palkkaahan tästä ei saa, muutakuin hyvät uudet tyypit elämääsi, paljon uutta oppia eläintenhoidossa, auttamisen ilon . Tai no, kyllä me pitsat tarjotaan aina joskus ��.

Meillä on nyt hätä, eikä siihen auta vessareissut ��.


Pentuja syntyy jatkuvasti ja löytyy maastosta. On huonokuntoisia emoja, on aikuisia kissoja, jotka tarvitsevat pitkäaikaista hoitoa.
Nyt olisi suuri tarve märkäruoalle, tukiruoalle, maitokorvikkeelle, nutri+-valmisteelle, matolääkkeille, kissanhiekalle-ja pelletille.

Käyttäisimme rahamme mieluiten eläinlääkärikuluihin ja siksi nyt huutelemme teitä apuun näiden ruoka- ja tarvikejuttujen kohdalla.

Keräyspiste Star kirppiksellä Alavudella, voi tilata myös suoraan meille Alavudentie 355 63610 Tuuri.

Voit osallistua pienelläkin summalla ja monella eri tavalla:

TILILLE

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1245

MOBILEPAY

Mobilepay 24453

MobilePay-lahjoittajan ohjeet
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.
3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero 24453, Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta

TEKSTARILLA

LAHJOITA 1€, lähetä tekstiviesti 1 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 TIIMI numeroon 16588
LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 TIIMI numeroon 16588

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

TIEDOTE KOSKIEN JÄSENKIRJEITÄ!


Kusti on polkenut tai polkee parhaillaan ja jäsenkirjeet matkaavat kohti oikeita osoitteita. Mutta. Painovirhe paholainen kummittelee siellä ��.

⚠️⚠️ Jäsenmaksun tilinumero on alun osalta väärä.
Jäsenkirjeessä on tilinumerossa alussa FI74 kun pitäisi olla FI73 ⚠️⚠️

Kiitos Husse Suomi ❤.

PYYDÄMME APUA!!!!!

Hiekka loppuu ja ruoat vähenee hurrjaa vauhtia ja pentuja syntyy pian lisää... Olisko jälleen aika yhdistää voimat ja yhdessä auttaa näitä pikkukavereita elämässä eteenpäin. Tule mukaan!!

* Nyt mahdollista myös TEKSTARILAHJOITUS!
Tekstarilahjoitus: Mobilepay 24453

MobilePay-lahjoittajan ohjeet
1. Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.
2. Syötä haluamasi lahjoitussumma.
3. Paina Valitse vastaanottaja -tekstiä, syötä lahjoitusnumero Valitse vastaanottaja -kenttään, valitse Jatka.
4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta

*Lahjoita keräystilillemme

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1245

Luvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos.
Luvan numero on RA/2018/1079.
Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

*Tilaa suoraan meille: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
Myllytie 11 63300 Alavus
0406303162

*Tuo suoraan meille. Soita tai txt 0406303162

*Vie keräyspisteellemme Star-kirppikselle Alavudella.

Pienikin apu on tervetullut ❤.

Yhdessä olemme enemmän ja avun saa useampi kun meitä on monta auttamassa. Kiitos ��.

Iloisten uutisten aika!

Kauan kaivattu koirapuisto tulee. Rahoitus saatiin ja päästään hommiin ❤!!

Kissan luonteen/tilan arviointi kiinniotettaessa

Hyvin monesti, kun törmää näihin loukutettujen kissojen kohtaloon, on lopetus perusteltu villiyden takia. "Käyttäytyi loukussa uhkaavasti.", "Hyökkäsi kohti ihmisiä."
Kuitenkin, jopa populaatioissa on välillä aivan kesyjäkin tapauksia, mutta loukussa käyttäytyminen kielii kaikesta muusta ja kissa yleensä lopetetaan ennen sitä omistajan 15 vuorokauden "suoja-aikaa".
Haluamme nyt tuoda esiin asian toisen puolen.

Se, miten kissa käyttäytyy loukussa, oli se sitten meidän käyttämämme vaneriloukku tai metalliloukku, on tilanne kissalle kuin kissalle pelottava, stressaava ja uhkaava. Se ei tiedä miksi on loukussa ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Hyökkäys on tässäkin kohtaa usein se paras puolustus ja näin ollen se kesykin kissa saattaa käyttäytyä poikkeavalla tavalla. Miksi sitten se kissan kohtalo sitten usein määräytyy juuri tämän käytöksen perusteella? Onko ehkä ihmiselle se helpoin tapa. En tiedä, mutta me toimimme eri tavalla.

Meille tuli loukutettu kissa vajaa viikko sitten. Loukussa se oli kiukkuinen, sekava ja yritti väkisin saada itsensä pleksin läpi ulos sieltä. (Tässä kohtaa hyvänä rauhoitteena on pyyhe tms loukun päällä.) Kun siirsimme kissan loukusta isoon häkkiin, lähempää tarkastelua varten, se juoksi ympäri häkkiä ja oli todellakin kaikkea muuta kuin kiltti ja pieni sylikissa.
Häkki peitettiin ja kissalle annettiin aikaa rauhoittua. Näin myös tapahtui. Se söi, kävi laatikolla ja siinä sitten perinteisen tavan mukaan istuin illan lattialla juttelemassa sille.
Seuraavana päivänä tilanne oli jo se, että kissa oli sylissäni ja sain tutkittua korvat, ihon ja muutenkin katsottua sitä. Selvisi, että se on pieni tyttö, viime vuoden pentuja.
Jatkamme edelleen luottamuksen rakentamista ja eilen se jo puski kättäni. Eli se, millainen kissa loukussa on, ei todellakaan kerro, millainen kissa on todellisuudessa.
Antakaa kissoille aikaa ja katsokaa, millainen se on. Jokainen on arvokas.

#kissanarvo

Maatiaiskissojen leikkauskampanja Alavudella vähävaraisille kissan omistajille


Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella ja paikallisilla eläinlääkäreillä on käynnissä Etelä-Pohjanmaalla, Alavudella maatiaiskissojen leikkauskampanja, joka on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää vähävaraisuuden vuoksi. Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Leikkaukset suoritetaan Alavudella ja leikkausajat ajoittuvat arkisin klo 8-11 välillä. Kissan tulee painaa vähintään 2 kg.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 35 € ja sterilointi 60 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Pialle osoitteeseen pia@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostitse ohjeet ajan varaamiseen ja maksamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan leikkauttaminen on tehokkain ja eläinystävällisin tapa estää vahinkopentujen syntyminen!

Älä koskaan ota kissaa hetken mielijohteesta, vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti! Leikkauksen kustannus on todennäköisesti pienimpiä kissasta aiheutuvia eläinlääkärikuluja sen elämän aikana.

Katso täältä muiden paikkakuntien käynnissä olevat leikkauskampanjat! https://rekkurescue.com/ajankohtaista/maatiaiskissojen-leikkaustapahtumat/

#leikkautakissasi

Tämä on keväthaaste Teille kaikille ��!!


Taitaa kevät jo tuolla tiimin ovella kolkutella... Eilen nimittäin tähän maailmaan syntyivät yhdistyksemme tämän kevään ensimmäiset pennut. Emo löytyi tammikuussa huonossa kunnossa ja sen kanssa käytiin pariin kertaan nesteytyksessä ja sai tukiruokaa. Epäily tiineydestä tuli toisella lääkärireissulla ja eilen illalla Taiga tosiaan synnytti neljä tervettä pentua. Emo ja pennut voivat hyvin ��.

Pakostakin sitä alkoi ajattelemaan, että mikä olisi tilanne, jos se olisi synnyttänyt nämä pienet tuonne ulos. Ei olisi perheonni välttämättä yhtä onnellista kuin nyt.

Tämä oli nyt alku, tiedämme jokainen, että pentumäärä ei jää tähän. Viime vuosi oli jotain aivan kaoottista koko Suomessa löytökissojen ja etenkin ulos syntyneiden pentujen kanssa. Yhdistykset olivat tupaten täynnä ja jonossa oli kissoja koko ajan ja ilmoituksia tipahteli päivittäin.

Yksi iso asia, millä nämä voidaan ehkäistä, on kissojen leikkauttaminen. Se ei omistajalta ole iso vaiva ja yhdistykset ovat yhteistyössä muiden yhdistysten ja eläinlääkäreiden kanssa jatkuvasti mukana tukemassa leikkautuksia erilaisilla kampanjoilla.
Tälläkin hetkellä Alavuden alueella pyörii Rekku Rescuen leikkautuskampanja ja toivommekin ihmisten lähtevän rohkesti mukaan. Jakakaa tietoutta leikkautuskampanjasta ja leikkautuksen hyödyistä.
Kun valo ulkona lisääntyy, alkaa kissoilla nuo hormonit hyrrätä. Äkkiä rauhallisesta sohvaperunasta kuoriutuu sellainen sireeni, joka häntä vinossa huutaen 24/7 vie lopulta järjen.

Se kissa saalistaa hiiret aivan yhtä tehokkaasti leikattuna ja jääpä sille siihen enemmän aikaakin, kun ei jatkuvasti tarvitse olla äidin hommissa lastenkamarissa.
Leikatut kollitkin keskittyvät enemmän olennaiseen, kun ei tarvitse kierrellä ympäri pitäjiä heilastelemassa ja jättämässä mukavia "facebookviestejä" naapurin vastapestyihin mattoihin.
Yleinen käytäntö täällä landella on, että emolle jätetään yksi pentu ja loput tapetaan. Kertoo jo ihmisten perusluonteesta kaikki ne mielikuvitukselliset tavat tappaa ne ei-toivotut pennut...Mainittakoon nyt vaikka listan kärjestä hukuttaminen, kivijalkaan lyöminen, pakokaasu ja muovikassi-yhdistelmä tai jopa polttaminen.
Yksikään näistä pennuista ei ansaitse kuolemaa. Kuolemaa, joka on suora seuraus ihmisen välinpitämättömyydestä.
Olemmeko tosiaan nostaneet itsemme jo niin korkealle jalustalle, jotta saamme surutta toimia näin muita eläviä olentoja kohtaan?

Toinen ääripää ovat sitten nämä eläinrakkaat, jotka ruokkivat kissoja, jotka eivät ole omia. No, ne kissat tietysti vinkkaavat muille kulmakunnan kolleille ja dooriksille, notta tuollahan on ilmaista sapuskaa kaikille, eikun mukaan vain porukkaan ja monesti siinä vielä rakkauskin roihahtaa ja "onnellisia" perhetapahtumia saadaan juhlia useitakin kertoja vuodessa.
Ajatus ruokinnasta on yleensä vilpitön, kunnes siinä muutaman vuoden päästä ollaankin keskellä helvetillistä populaatiota ja sitten mietitään, että mites tässä näin kävi ja eihän nämä kissat edes ole omia, joten syykään ei voi olla itsessä.
Nämä tilanteet vähenisivät, jos kissat leikattaisiin. Vaikka ne silti kävisivät naapurin seisovassa pöydässä, ei syntyisi näitä uusia pentuja ulos, jotka oppivat nopeasti, että ihminen ei ole se kiva juttu, paitsi korkeintaan ruoka-aikaan.
Ja kyllä, sen populaation saa myös ihan asuntoonkin. Sisäkissoilla myös hormonit toimii ja tilanne räjähtää käsiin myös näissä tapauksissa. Eli populaatiot ja isot kissaporukat eivät aina ole niitä ulkonasyntyneitä.

Me haastamme nyt kaikki yhdistykset ja yksityiset mukaan leikkauskampanjointiin ja tiedon levittämiseen. Yksikin leikattu kissa on voitto.

Nostetaan kissanarvoa! #kissanarvo

- Älä anna pentuja ilmaiseksi.
- Leikkauta kissasi.
- Kissan ei tarvitse kokea äitiyttä, se on onnellinen ilmankin.
- Älä osta, vaan adoptoi.
- Jaa tietoa eteenpäin.

Alavuden seudun Eläintiimi Ry

Viikonloppuna Eläintiimi jalkautui Turkuun, Ilmajoelle ja tänne Alavudelle.

Olimme tutustumassa muihin eläinsuojeluyhdistysten väkeen, olimme Eläinten tähden-tapahtumassa star-kirppiksellä ja Ilmajoen K-kaupalla kertomassa toiminnastamme.
Kaikkineen viikonloppu oli menestys ja haluammekin nyt kiittää kaikkia mukana olleita toimijoita, yrityksiä ja yhdistyksiä. Ilman teitä tämä viikonloppu ei olisi onnistunut ��.
KIITOS myös kaikille osallistujille ❤.

Alavuden seudun Eläintiimi Ry


Star-kirppiksellä tapahtuu ensi lauantaina!!!


Paikanpäällä tiimiläisiä ja keräyspiste ruoka-ja tarvikelahjoituksille.
Tuotto menöö näille meidän eläimillemme. Tule moikkaamaan!

17.2.2019


Nälkä. Se ihana tekosyy meille ihmisille avata se jääkaappi hiljaa yöllä, käydä kebabputkassa vetämässä ähky ennen taksijonoon menoa, syy ostaa se kevyt kenttälounas jostain hampurilaismestasta.

Mutta kissalle, joka on yksin ulkona, se nälkä on kaikkea muuta kuin tekosyy etsiä jotain syötävää. Se nälkä ajaa kulkurit ihmisten pihoihin, etsimään jotain, mitä voisi syödä. Kissan kroppa on vielä siitä jännä kapistus, että jos ei ole oikeaa polttoainetta ja/tai sitä ei ole riittävästi, alkaa moottorin osat pikkuhiljaa leikata kiinni. Tähän riittää pari vuorokautta ja sitten alkaa munuaiset huudella huomiota, eikä niitä saa enää vuosihuollossa kuntoon.
Jos sitä hiirtä tai muuta lihapitoista apetta ei löydy, tekee kissa kuten tekisi jokainen, jonka henki on kiinni siitä, että jotain on syötävä. Siinä kohtaa 100% lihansyöjä siirtyy sinne vege-osastolle ja ulkona se tarkoittaa talvisin esim. näitä lintujen ruokintaan tarkoitettuja paikkoja. Voitte kuvitella miltä tuntuu vetää jotain jyviä ja talipalloja, kun mielessä pyörii kunnon piffi. Maistuisiko?
Beritillä ei ollut vaihtoehtoja. Tai oli. Syö mitä löydät tai kuole nälkään. Se valitsi ensimmäisen. Kylmä ilma ja jatkuva nälkä oli ohjannut sen jonnekin, jossa oli tarjolla talipötkylä verkossa. Ei muuta kuin ääntä kohti. Myöhemmin suusta alas meni jotain, joka ei täyttänyt ravintosuosituksia lähimainkaan. Metallisia sulkijoita ja alumiinia. Jotain, joka on ollut makkaran muotoinen ja pakattu sellaiseen. Noh. Se mikä menee alas, ei välttämättä tulekaan ulos. Eikä tullut Beritillä kakan mukana pakoputkesta kuin jäätävä haju. Kipeäkin tyttö oli. Niin kipeä, että stressitaso hipoi taivaita ja pissakin tuli alle.
Eilen sitten saimme Beritin uudestaan röntgeniin ja maha avattiin. Epäily oli vierasesineestä suolistossa, mutta ullatys, eipäs ollutkaan!
Viimeisenä oljenkortena luottolääkärimme Jukka Lillvetistä, avasi tytön pakin ja sieltähän löytyi sievä ja haiseva kokoelma kaikkea sellaista, jota kukaan ei ikimaailmassa haluaisi sisuksiinsa. Ei siis mikään ihme, että tyttö oli kipeä, aivan kypsä ihmisiin ja stressaantunut. Siinä sitten maha tyhjätiin romusta ja lääkekuurit mukana pääsimme lopulta alkuyöstä lähtemään kotiin päin.
Pakostakin tulee mieleen, että jos Berit ei olisi tullut juuri tietyn ihmisen pihaan, juuri silloin, niin ei olisi ollut kaunis ja kivuton loppu. Eikä tämä kissa ollut kipuinensa mikään onnellinen seikkailija, joka oli toteuttamassa vaistojaan maaseudulla, kuten kissat ovat aina tehneet. Se uhka ja kuolema voi olla vaikka se talipallo, se voi olla rotanmyrkky tai kuten tässä tapauksessa alumiinikääreen osat ja iso verkon pala.
Nyt Berit on saikulla ja saa pieniä määriä recovery-ruokaa. Toivottavasti tyttö selviää.

❤Iso kiitos jälleen kerran Lillvetin huippuporukalle!! ❤

Tässä vielä lyhyt esimerkki siitä, kuinka paljon voi yhteen kissaan mennä rahaa... eilinen reissu oli vähän päälle 400e. Edelliset kaksi reissua yhteensä n. 250e.
Se, että adoptoit meiltä kissan, mahdollistaa nämä hoidot niitä tarvitsevalle toiselle kissalle.

Kiitos kaikille adoptoineille, lahjoittajille ja tukijoillemme. Yhdessä olemme enemmän ❤.

#kissanarvo

Alavuden seudun Eläintiimi Ry

17.2.19


KIITOS RIIHIMÄKI, ONNENTASSU ❤.


https://www.onnentassu.fi/

"Kiitos Alavuden seudun Eläintiimi mahtavasta työstänne satapäisen kissapopulaation talteen ottamisessa ja kuljetuksessa! Me täällä Tampereella jatkamme tästä parinkymmenen kisun kanssa." (Facebook, KKY:n julkaisu 6.2.2019)
Kiitos KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYS!!! Yhteistyöllä saadaan autettua useampia ��.

6.2.2019

Saimme autolastillisen herkkuruokaa kissoille ��. Kiitos lahjoittajalle ja kuriirille.

KISSAT JA PAKKANEN.


Kylmää on ja luvattu lisää pakkasta. Ilmoituksia kissoista satelee paljon ja pyydämme nyt teidän ymmärrystänne ja myös apuanne.
Se ei aina ole helppoa saada yhtäkkiä paikkaa ulkoa tulevalle kissalle. Kissa vaatii eristyksen muista eläimistä tautiriskien takia. Sijaiskodit ovat lähes täynnä ja muuta tilaa ei nyt toistaiseksi ole. Loukutamme nyt myös isoa populaatiota pois pakkasesta ja se vie lähes kaiken vapaa-ajan.

*Jos löydät ulkoa kissan, tarjoa sille mahdollisuus päästä lämpimään, jos suinkin mahdollista, mutta älä kuitenkaan riskeeraa omia lemmikkejäsi, vaan eristä kaveri eri tilaan, boksiin tai paikkaan, mikä on helppo siivota.

* Lähde auttamaan liittymällä sijaiskotijengiimme. Lisätietoja meiltä. Eristysmahdollisuus oltava.

* Ilmoita kulkurista meille valokuvan kera. Teemme ilmoituksen sivuillemme.

Haemme kissan heti kun se vain on mahdollista.
Teemme kuitenkin vapaaehtoistyötä joten kiirettä pitää ja toivomme ihmisten ymmärtävän sen. Meitä kun se kaikki kolme ihmistä tekemässä näitä hommia.

24.1.2019

Husse Suomi, kiitos ❤.

https://www.facebook.com/hussesuomi/

TIEDOTE 23.1.2019

Alavuden seudun Eläintiimi Ry loukuttaa kissapopulaatiota Hakojärvellä. Jos kissasi ulkoilee vapaasti sillä suunnalla (ja muutenkin), niin laita kissalle panta, jossa omistajan tiedot tai pidä kissa sisällä. Meidän toimestamme loukutettuja ei lopeteta, ellei kissa ole todella huonossa kunnossa. Myös siru tarkistetaan jokaiselta meidän loukuttamalta kissalta ja valokuvaamme ne.
Tämän viikon jälkeen loukutus jatkuu muun tahon toimesta, mutta sitten kissat päätyvät autuaammille hiirestysmaille.

Näitä on aivan liikaa. Yritämme auttaa niin paljon kuin mahdollista, mutta kolmen ihmisen resurssit eivät riitä kaikkeen. Lisäksi sijaiskodeista on pulaa ja se isoin juttu... HIEKKAA kuluu ja varasto alkaa olla aivan tyhjä.

Helpota työtämme ja lahjoita kissoille hiekkaa. Kaikki käy.

* Voit tilata suoraan meille, näin säästyy kaikki kantamiselta, paitsi iloinen postintuoja...��.

* Voit viedä lahjoituksia Star kirppikselle meidän keräyspisteseemme.

* Voit tuoda lahjoituksia suoraan meille kotiin tai
varastolle.

* Voit auttaa kodittomia eläimiämme helposti myös rahalahjoituksella. Yksikin euro riittää ��.

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1245

Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos. Luvan numero RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

Kiitos ��

Jos taas olet kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta,voit liittyä

⁃ jäseneksi 20€/ kalenterivuosi (jäsenkirje ja mahdollisuus osallistua kokouksiin sekä muuhun toimintaan)
- Nuorisojäsen (alle 18v.) 15€/ kalenterivuosi
- Perhejäsen 15€/ kalenterivuosi
⁃ tai kannatusjäseneksi 50€ (kertasuoritus)

Tämä liittymismaksu maksetaan tilinumeroon FI7341080010279613, muistathan laittaa viestikenttään oman nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron.

0406303162 (Puh., txt, Whatsapp)
elaintiimi@gmail.com

SUURELLA SYRÄMELLÄ PIENTEN JA ISOMPIENKIN PUOLESTA!

- Alavuden seudun Eläintiimi Ry -

KERÄYS MATILDAN HYVÄKSI

Edit.16.1.19


Tähän mennessä Matildalle on kerätty yhteensä 7685,44e ja lahjoittajia on yhteensä yli 400!!!

Kiitos kaikille lahjoittajille. Pidämme teidät ajantasalla koko pennun hoito-ja kuntoutusjakson sekä tietysti senkin jälkeen.
Olette upeita!

Edit. Hoitoarvio n.2000€.

Auton moottoritilasta tipahtanut pieni, joka ei vielä olisi valmis enkeliksi. Nyt tarvitsemme kaikkien Teidän apua. Mahdollistetaan tutkimukset, joilla saamme selville, kuinka pahoja vaurioita matka on tälle pennulle aiheuttanut ja jos ne vammat ovat suinkin hoidettavissa, niin hoidamme ne.
Tällä hetkellä pentu on menossa röntgeniin, jotta nähdään, mikä on tilanne.
Auta meitä auttamaan tätä pientä.
Voit lahjoittaa eläinlääkäri kuluihin pienenkin summan. Jokainen euro on tarpeen.
Mahdollinen ylijäämä käytetään niin ikään löytökissojen hyväksi.

Saaja: Alavuden seudun Eläintiimi Ry
FI8241080011309591, BIC: ITELFIHH
Viite: 1313

Luvan myöntäjä: Pohjanmaan poliisilaitos.
Luvan numero on RA/2018/1079.
Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020 Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

ETSINTÄKUULUTUS ALAVUS JA LÄHIALUE


*Edit. Ilmeisesti kissat eivät ole tämän miehen, mutta on ruokkinut niitä. Asiaa nyt selvitellään ja olisi edelleen hienoa saada kyseinen henkilö puhelimen päähän. Samoin olisi kiva tietää paikka, missä nämä ovat..*


Alavus ja lähistö. Tämä muutama päivä sitten talteenotettu kissa on ollut huonossa kunnossa. Talteenotto ilmoituksessamme oli kommentteja siitä, että näitä olisi vielä ainakin toinen pentu ja emo jossain. Mikäli ne ovat yhtä alipainoisia ja huonossa kunnossa, on niillä aika pienet mahdollisuudet selvitä pakkasessa.

Pyydämmekin nyt apuanne. Onko kenelläkään tietoa tästä paikasta, miehestä, joka on muualta, täällä mökillään kissoja joskus kuulemma ruokkii, muttei välitä muuten tai mikä se tilanne nyt onkaan. Haluamme saada tämän miehen tiedot tai että hän ottaisi yhteyttä meihin VÄLITTÖMÄSTI!!

Tämä pentu löytyi siis Ristilän risteyksen läheltä (Seinäjoen risteys P-joen tieltä) eli Sydänmaa, Taipaleenkylä, Kuivaskylä, Niinimaa...
Auttakaa meitä saamaan ne kaksi muutakin pois pihalta kylmästä ja hoitoon.

0406303162
elaintiimi@gmail.com

Pippurin kanssa oltu tänään lääkärissä nesteytyksessä, korvat hoidettu punkeista ja suoliston ongelmia tutkittiin ja hoito jatkuu vielä pitkään kotona.

HUOM!!!

Meille tulee nyt niin paljon ilmoituksia kissoista, että tarvitsisimme akuutisti lisää sijaiskoteja tältä alueelta. Sekä myös apukäsiä. Tällä hetkellä meitä aktiiveja on kolme, eikä aika riitä millään joka paikkaan.
Ulkona on todella kylmä ja nämä kissat pitäisi saada pian lämpimään.
Väliaikainenkin sijoitus olisi iso apu, jotta saamme kissat nopeasti lämpimään ja siirrettyä sijaiskoteihin kauemmaksi tai toisille yhdistyksille.
Laita viestiä tai soita, jos pystyt auttamaan meitä.

elaintiimi@gmail.com / 0406303162

Jos emme ehdi vastaamaan puhelimeen, soitamme takaisin.

22.12.2018

Näin joulun aikaan haluamme omalta osaltamme auttaa ihmisiä ja eläimiä. Siksipä yhdistyksemme lähti mukaan JouluapuAlavus tempaukseen ja tästäpä johtuen tiimimme tonttuilee lauantaina tehokkaasti ��������. Paketoinneissa oli mukana myös laadunvalvoja ja kaikki on nyt hyväksytty ja valmiina.

LÖYDETTY KUOLLEENA ALAVUS Kolisto 21.12.2018


**EDIT: 22.12.18**

❗Kissan omistaja löytyi ja Alavuden seudun Eläintiimi Ry tulee viemään asian taustojen perusteella viranomaiskäsittelyyn.❗

Vaikka emme kissan historiaa tiedä, niin silti tämä sama kohtalo uhkaa kaikkia ulkona ominpäin kulkevia kissoja. Eli tämä on tapaus omistettu erityisesti teille, jotka sen ulko-oven avaatte kissoillenne.

Tällä kissalla ei ollut suojelusenkeliä mukanaan. Ensimmäinen havainto kissasta on jo n.kuukauden takaa. Sitten se katosi ja nyt ilmestyi uudelleen. Enää vain apumme ei sitä tavoittanut.
Suojaa etsiessään se on käpertynyt levyn taakse hakien lämpöä ja turvaa hallin taustalta. Kuitenkin ravinnon puute ja kylmät yöt veivät voiton ja kissa on jäätynyt siihen paikkaan.
Tiimimme kävi hakemassa jäätyneen pienen pois.
Tämä on väärin, niin helvetin väärin. Yksikään elävä olento ei ansaitse kuolla kylmyyteen, yksin ja hitaasti. Mikään perustelu kissan onnellisesta elämästä vapaasti ulkoilevana ei oikeuta ihmistä tämän kaltaiseen välinpitämättömyyteen. Ei mikään. Ja jos kissasi karkaa, katoaa, ilmoita siitä välittömästi meille, löytölöihin, netissä ja kauppojen seinillä. Siruta kissasi niin se löytää kotiin helpommin.
Ja näitä saman kohtalon omaavia kissoja on paljon. Siis todella paljon. Liikaa.

Tämä kissa on ns.naamiokissa eli ei mikään perinteinen maatiainen. Tulemme selvittämään kissan lähtökohtia ja asia tullaan viemään eteenpäin, mikäli tilanne sitä vaatii.
Jos sinulla on tietoa kissan liikkeistä tai omistat kissan, ole meihin yhteydessä!

APUA TUHKALLE-KERÄYS


Kesäkuun 11. päivä syntyi kolme pentua maailmaan. Siinä niiden maailmassa oli kymmeniä muitakin kissoja, niin aikuisia kuin pentujakin. Tiedätte mitä tämä tarkoittaa. Sisäsiittoisuus kukoisti ja ongelmia oli.
Nämä pennut kuitenkin voittivat kissojen lotossa pääpotin ja päätyivät meille.

Yksi näistä kolmesta pennusta on Tuhka.
Tyttö, jolla on ollut kokoajan jotain ongelmaa vatsan kanssa. Sitä on tutkittu, ultrattu, otettu kokeita, tulehduksiin syönyt antibioottia jne. Mutta vaikka itse oireita on hoidettu, se syy on vielä siellä arvoituksena.
Tilanne vaatii perusteellisempaa tutkimusta ja jotta voimme sen tälle harmaalle ihanuudelle tarjota, pyydämme nyt Teidän apuanne.
Järjestämme siis keräyksen Tuhkan hyväksi. Pienikin apu auttaa meitä pääsemään asian kanssa eteenpäin.
Mikäli keräys tuottaa enemmän kuin Tuhkan hoito vaatii, käytetään varat muiden kodittomien kissojen hoitokuluihin.

Kiitos kun välität ❤.

Jos haluat auttaa Tuhkaa, voit lahjoittaa haluamasi summan keräystilillemme

Viite 1258
Tilille FI82 4108 0011 3095 91
BIC: ITELFIHH

Luvan myöntäjä:
Pohjanmaan poliisilaitos.
Luvan numero on RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020
Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.


APUA TUHKALLE-KERÄYS


28.12.

Olette auttaneet Tuhkaa nyt on 1052€:lla ja seuraava eläinlääkäri on nyt tammikuun 19.päivä.
Kiitos kaikille auttaneille. Kerromme sitten, miten meni ja miten asian kanssa jatketaan.
Tuhkalta myös kehräävät kiitokset auttajille ����.

Kesäkuun 11. päivä syntyi kolme pentua maailmaan. Siinä niiden maailmassa oli kymmeniä muitakin kissoja, niin aikuisia kuin pentujakin. Tiedätte mitä tämä tarkoittaa. Sisäsiittoisuus kukoisti ja ongelmia oli.
Nämä pennut kuitenkin voittivat kissojen lotossa pääpotin ja päätyivät meille.

Yksi näistä kolmesta pennusta on Tuhka.
Tyttö, jolla on ollut kokoajan jotain ongelmaa vatsan kanssa. Sitä on tutkittu, ultrattu, otettu kokeita, tulehduksiin syönyt antibioottia jne. Mutta vaikka itse oireita on hoidettu, se syy on vielä siellä arvoituksena.
Tilanne vaatii perusteellisempaa tutkimusta ja jotta voimme sen tälle harmaalle ihanuudelle tarjota, pyydämme nyt Teidän apuanne.
Järjestämme siis keräyksen Tuhkan hyväksi. Pienikin apu auttaa meitä pääsemään asian kanssa eteenpäin.
Mikäli keräys tuottaa enemmän kuin Tuhkan hoito vaatii, käytetään varat muiden kodittomien kissojen hoitokuluihin.

Kiitos kun välität ❤.

Jos haluat auttaa Tuhkaa, voit lahjoittaa haluamasi summan keräystilillemme

Viite 1258
Tilille FI82 4108 0011 3095 91
BIC: ITELFIHH

Luvan myöntäjä:
Pohjanmaan poliisilaitos.
Luvan numero on RA/2018/1079. Toimeenpanoaika ja -alue: 01.12.2018-30.11.2020
Pohjanmaan poliisilaitoksen alue.

Maurilla on tulossa suuri hammasoperaatio 17.12 ja Anteron ystävät Ry lähti auttamaan.

Voit auttaa ja osallistua keräykseen Anteroisten facebook-sivuilta. Käy tsekkaamassa ja autetaan yhdessä Mauri uuden elämän alkuun =)


Monilla on nyt joulukalenteri ja jännittäviä asioita löytyy luukkujen takaa. Mutta, me emme nyt teekään kalenteria vaan avasimme kaikki luukut kerralla ja tässä se nyt on.


Yhdistyksemme RAHANKERÄYSLUPA ��!!

Kummitoiminta starttaa myös tämän viikon aikana, joten olkaapa kuulolla!

Tehdään yhdessä tästä ihana joulu näille kodittomille. Niin isoille kuin pienillekin.

Muistakaa myös myynnissä olevat tarra-arkit, joulukortit ja kannatustuotteemme.
Ne löytyvät myös kotisivuiltamme

www.elaintiimi.fi

Joulussa on taikaa, tai näin ainakin sanotaan ��.

Eläintiimi haastaakin nyt kaikki halukkaat mukaan ja taiotaan yhdessä näille meidän heikoimmille, sairaimmille ja arimmille kissoille parempi elämä.
Miten tämä sitten onnistuu?
Se starttaa siten, että joulukuun alussa, meillä käynnistyy kummitoiminta kissojen hyväksi. Teemme esittelyn jokaisesta kissasta, joka kaipaa kummia/kummeja.
Mitä tämä kummijuttu sitten käytännössä on?
Kummi saa säännöllisiä kuulumisia kummikissastaan, hänellä on mahdollisuus tavata kissa/kissat ja osallistua kaikin tavoin kissan hoitoon ja elämään. Kummi voi ostaa kissalle ruokia, leluja, tarvikkeita, lääkkeitä, osallistua eläinlääkärikuluihin jne.
Joten laittakaapa asia nyt hautumaan mieliinne ja kun joulukuun alussa kissojen esittelyt ilmestyvät tänne sivuillemme ja kotisivuillemme, niin laitetaan tämä homma pyörimään!
Ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan eli ei muuta kuin viestiä meille, jos sinulla on jokin kuningasidea tähän liittyen.

Meistä jokainen on jossain hyvä. Leipominen ei kuulu itselläni niihin, joten tiimin muut leipurit kaipaavat nyt teidän muiden apuja, jotta saadaan myyjäisiin ja tapahtumiin herkkuja myyntiin ��.

Näillä tuloilla saadaan taas lisää kissoja lääkäriin ja elämässä eteenpäin.

��Ojenna auttava tassu ja lähde mukaan!!��

Eli leivonnaiset, villasukat, tuotepaketit, askartelut, havutyöt...ihan kaikki käy.
Kirppispöytä Star kirppiksellä odottaa myös lisää myytävää. Kriteerinä vain, että sinne tuotavat tavarat ovat ehjiä ja puhtaita.

Rekku Rescue ry (Official). Tämä on teille.


Ilman yhdistysten välistä yhteistyötä jäisi moni apua tarvitseva kissa ilman sitä. Se, että toimimme niin yksityisesti kuin yhdessä, antaa enemmän voimaa, mahdollisuuksia ja onnistumisia.
Tänään lähti Etelä-Pohjanmaalta kissakuriiri kohti Helsinkiä ja meiltä pääsi moni kissa eteenpäin. Emme voi kylliksi kiittää kaikkia, joiden avulla tämä onnistui. Olette ihan parhaita!

KIITOS ❤

Uudet esitteemme ovat valmiina!!��


Kampanjamme #kissanarvo, jatkuu ja haluamme omalta osaltamme nostaa kissojen arvostusta Suomessa ja etenkin korostaa vastuullisen omistamisen tärkeyttä.
Tuomme esiin kaunistelematta epäkohtia ja kissakohtaloita.
Meillä jokainen kissa on tärkeä, oli se sitten, villiintynyt populaatiokissa, pihalta löytynyt pentu, muuttokuormasta jäänyt tai kodinvaihtaja. …Näytä lisää

18.9.18

Ny on kuulkaa homma sellainen, että me otetaan sellainen seitinohut aikalisä ja vedetään Marjon kanssa pikkuisen henkeä ja ladataan akkuja, jotta jaksetaan taas.

Tämä pieni lataus ei vaikuta sovittuihin asioihin, huutikseen tms, vaan lähinnä näihin kenttähommiin.
Päivystyspuhelin toki toimii ja siihen vastaillaan, mutta jos ihan akuutista asiasta ei ole, niin nyt emme lähde loukuttamaan tai hakemaan kissoja.
Lisäksi meillä alkaa olla paikat aivan täynnä...yllätys sinänsä .
Jos haluat auttaa, niin lähde sijaiskodiksi tai lähde mukaan tiimiin. Ei ole nimittäin meillä täyttä tuolla tekijäpuolella, vaikka kissapuoli onkin .
Mutta, me siis otetaan nyt tuon "vanhemman kaksvitosen" kanssa loppuviikko hieman iisimmin, jotta ei itse romahdeta. Kyllä te ymmärrätte. Ei kattokaas vanhat akat aina jaksa, tässä kuitenkaan enää olla parikymppisiä .

Terkuin Eläintiimi / Janita ja Marjo

16.9.18

Meillä kävi eilen vieraita ❤. Iso kiitos tuestanneRekku Rescue ry (Official) ja oli kiva tavata ihan livenäkin ��. Samaan kahvipöytään istahti myös Kisu Ry:n Sari Heikkilä ja kiitos myös hänelle taas kerran tuliaisista ja mukaan lähti myös 6 kissaa ❤.

Yhteistyö ja auttaminen puolin ja toisin on se, mikä vie meidän asiaamme eteenpäin. Kiitos.

6.9.2018

Pentuja tulee tasaiseen tahtiin ja osalla emot mukana. Eristysajan (=eskarin ) jälkeen pääsevät termiitit samaan luokkahuoneeseen on nyt valmistuva 1 B luokka on opinnoissaan loppusuoralla. Luokanvalvojana toimii Sametti emo ja avustajana minä. Osasta pennuista on jo kodinhaku ilmoitukset tehty, osa on jo varattu ja osa vielä odottaa vuoroaan. Lukukausi jatkuu ja 1 C on eskarissa kasvamassa kovaa vauhtia.

Meillä on vain huutava pula koulutarvikkeista!!

Eli voit auttaa näitä pieniä elämänkoululaisia lahjoittamalla meille:

- HIEKKAA JA PELLETTIÄ

- PENTURUOKAA (MÄRKÄRUOKAA)

- LELUJA

- VESSOJA

- NUTRI+

- MATOLÄÄKKEITÄ

Meille voi tilata suoraan, tuoda suoraan meille, viedä Star kirppiksen keräyspisteeseen tai voimme myös noutaa. Myös liittymällä jäseneksi/kannatusjäseneksi autat, koska eläinlääkärikäynnit maksavat paljon.

Kiitos kun välität ❤.

Terveisin "kouluavustaja" Janita ja muu tiimi

elaintiimi@gmail.com / 0406303162

26.7.18

Alamme rakentamaan isompaa vastaanottokotia, tähän asti sen virkaa on toimittanut omakotitalon yläkerta ja kolme isoa huonetta. Tarve on isommalle tilalle ja sen aika on nyt. Kaikki materiaalit ovat enemmän kuin tervetulleita!

22.7.18

Löytöeläimet, nuo välillä hyvinkin sairaat, rähjäiset, tiineet, keskoset, pennut, villiintyneet...

Ne jakavat ihmisten mielipiteet voimakkaasti. Ja tämä ei ole vain ns.suuren yleisön juttu, vaan koskee myös eläinlääkäreitä.
Sitä luulisi, että jos on alalle hakeutunut, että se eläin ihan yhtä arvokas ja oikeutettu hoitoon, oli sen lähtötilanne mikä hyvänsä. Henkilökohtaisesti en voi ymmärtää, miksi se kallis, kasvattajalta ostettu kissa olisi sen arvokkaampi kuin ojasta löydetty pieni pentu, joka on täynnä sisä-ja ulkoloisia. Tai puolivilli kissa korvapunkkeineen. Kissasta on vuosien saatossa tullut arvoton, hyötyeläin, joka ei muka tunne kipua, jos jää vaikkapa osittain auton alle (ja tämähän on autoilijan vika, aina. Ei vastuuttoman omistajan...), jolla ei ole väliä, annetaan kulkea vapaana ja valvomatta, uskotellaan sen kuuluvan jo luontoon, joka sitten korjaa näppärästi nämä rähjäiset ressukat. On helpompi lopettaa kissa ja hankkia ilmaiseksi uusi.

Mutta, on todella uskomaton ero näissä eläinlääkäreissä. Hyvin nopeasti sitä näkee, kuka sitä työtä tekee siksi, että se on sydämen asia ja kuka siksi, että siitä maksetaan, tai valikoidusti koirat hoidetaan hyvin, mutta kissoja ei arvosteta. Eläinlääkärikäynti kun tänä päivänä ei ole mitään halpaa lystiä, etenkin jos tulee lähtö päivystykseen.

Me olemme yhdistyksenä kiertäneet hyvinkin laajalti eläinlääkäreissä näiden enemmän ja vähemmän kolhuja saaneiden kissojen kanssa ja on tullut vastaan paikkoja ja lääkäreitä, jonne/joille emme halusta mene toista kertaa. On eläinlääkäreitä, jotka ottavat kyllä rahat, mutta hoito on tasoa " Kun en minä nyt oikein tiedä..." ja saat poistua samassa tilanteessa kuin menitkin, satasen lasku käsissä.
Ja sitten on lääkäreitä, jotka eivät missään vaiheessa tuijota kelloa ja kassakonetta. He ovat valmiita antamaan jokaiselle kissalle sen vaatiman ajan, oli se sitten kiltti Mirri kantokopassa tai villi Smirre pakkohäkissä. He auttavat eläimiä, koska he oikeasti välittävät.
Jokainen on tärkeä!

Monesti meiltä kysytään hyviä eläinlääkäreitä ja haluan nyt julkisesti mainita heistä muutaman, henkilökuntaa unohtamatta ��.

Lillvet Eläinlääkäripalvelut - Jukka, Heidi ja muut. Te olette parhaista parhaat!

Atte Sandelin - Lapua. Kiitos. Olet huippu ��!

Marianne Huuskonen - Alavus. Sydämessäsi on paikka löytökissoille ❤. Kiitos.

Ja homma jatkuu...��.

#kissanarvo #elainsuojelu #kissat

Janita

18.7.18

Lastenkamari ja äitiysosasto täytyy taas. Olemme viime päivinä olleet pentujahdissa vähän jokapuolella. Olemme ryömineet niin välikatossa villan seassa, kuin rymynneet rakennuksissa niin sisällä kuin allakin. Kilometrejä on tullut mittariin satoja.

Myös emoja pentuineen on saatu kerrankin onnistuneesti kiinni ja suurin osa emoista onkin jo uudestaan tiineenä.
Osa pennuista on jäänyt tapaturmaisesti orvoiksi.
Osa ei luota ihmiseen ja osa on vähän iisimpiä. Tätä on suomen kesä.
Kiitos kaikille ilmoittajille, te olette pelastaneet monen pienen ja isommankin hengen ❤.

27.4.2018

Tänä aamuna syntyi viisi pentua yhdelle populaatiosta loukutetulle emolle. Alkaa "synnytysosastolla" olla täyttä ja toinen emo on viimeisillään eli määrä tulee vielä kasvamaan. Samoin kasvavat hoitokustannukset.

Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi 20e/kalenterivuosi tai kannatusjäseneksi 50e/kertasuoritus. Tarkemmat tiedot liittymisestä löytyy Facebook sivujemme yläosasta kiinnitetystä julkaisusta sekä nettisivuiltamme elaintiimi.fi.

Otamme edelleen kiitollisina vastaan pyyhkeitä, penturuokaa, kissanhiekkaa ja pellettiä, peittoja, vastiketta jne.
Meihin saat yhteyden tällä hetkellä parhaiten sähköpostitse elaintiimi@gmail.com . Vastaamme toki päivystyspuhelimeenkin jos ja kun ehdimme 0406303162. Tai voit laittaa facebookin kautta meille viestiä.

KULJETUSBOKSEJA!

Meillä on nyt meneillään kymmenien kissojen populaation loukutus, mistä tiineet pääsevät sijaiskoteihin synnyttämään, pennut pääsevät pihalta sisälle, sekä muiden kissojen eläinlääkärissäkäynnit (sterkkaus, kastrointi, rokotus), kissojen uudelleensijoutus jne ja meidän boksimme alkavat vedellä viimeisiään. Lisäksi tarvitsemme niitä paljon enemmän, kuin meillä tällä hetkellä on käytössä.

Onko nurkkiin jäänyt käyttämättömäksi bokseja? Tai haluatko lahjoittaa yhdistyksellemme uuden boksin? Otamme ilolla vastaan kaikki, mitä tarjotaan.

Kiitos avustanne

Terveisin koko Eläintiimin porukka

26.4.2018

Tällaiset kaksi pientä ja suloista kuuluvat niihin onnekkaisiin, jotka pääsivät turvaan ja varaemon hoiviin.
Tällaisia pikkukavereita, ei näin onnekkaita, on aivan liikaa. Kuinka monta kissaa, isoa ja pientä on oman onnensa nojassa, vailla lämpöä, kunnon ruokaa ja hoitoa? Aivan liian monta. Ja jokaiseen kohtaloon on syypää ihminen. Välinpitämättömyys kissoja kohtaan työllistää meitä ja muita eläinsuojeluyhdistyksiä valtavasti. Kissojen mukana tulevat sairaudet, joista osa on hoidettavissa ja osalle voimme tarjota kivuttoman lähdön tästä maailmasta. Se tunne kun pidät sylissäsi kissaa, joka ei ole koskaan saanut olla sisällä, ei ole koskaan ollut sylissä, kissaa, joka jätetty vaille sen vaatimaa hoitoa ja siksi kärsinyt kovista kivuista kauan ja nyt se on sinun sylissäsi ja ainoa mitä voit tehdä on pitää sitä lähellä, kertoa, että olet pahoillasi ihmisen toiminnan puolesta ja antaa sen nukkua pois siinä, sen ainoan kerran rakastettuna. Se tunne on raastava.
Yhtä raastava, kuin elvyttää vastasyntyneitä, pieniä pentuja, joiden emo on saanut "nauttia" vapaanaulkoilevan kissan elämää ja komplikaatioiden vuoksi ei pystynyt eikä halunnut pentujaan hoitaa. Kaikki tämän emon neljä pentua kuolivat ja emo on itse nyt hoidettavana. Näinkö kissa pärjää luonnossa? Jokainen, joka antaa kissansa ulkoilla vapaasti, vieläpä leikkaamattomana, voisi tulla meidän tiimimme mukaan ja nähdä ja kokea tämän, mitä me olemme tässä vajaan vuoden aikana tällä alueella käyneet läpi. Ja sen jälkeen perustella, miksi tuollainen välinpitämättömyys olisi oikeutettua. Ja se, että ainahan näin on kissoja pidetty, ei kelpaa vastaukseksi.Uutiset

LEIKKAUSKAMPANJA!! (07.03.2019)
Maatiaiskissojen leikkauskampanja Alavudella vähävaraisille kissan omistajille Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella ja paikallisilla eläinlääkäreillä on käynnissä..

05.05.2018  LÄHDE MUKAAN TIIMIIMME!
07.04.2018  Etsitään sijaiskoteja!
03.02.2019  Joutsen sai avun